Conor McGregor aangereden door automobilist tijdens het fietsen, ogenschijnlijk ongedeerd

0
71

UFC-ster Conor McGregor zei vrijdag dat hij tijdens het fietsen in zijn geboorteland Ierland door een auto was aangereden.

McGregor plaatste na het incident video's van zichzelf onderweg op Instagram. Men hoorde hem zeggen: “Ik had daar dood kunnen zijn” terwijl de bestuurder van de auto zijn excuses aan het aanbieden was.

Hij heeft later de berichten verwijderd.

< p>“Ik heb zojuist een auto van achteren aangereden,” McGregor schreef op Instagram. “Een zonneval, de chauffeur kon me niet zien. Volle vaart recht door me heen. Dank u God, het was niet mijn tijd. Bedankt ook worstelen en judo. Een bewustzijn op de landing heeft mijn leven gered.

Topsportnieuws nu

Klik hier voor meer

McGregor is deze week om tal van redenen in het nieuws geweest. Een vrouw beschuldigde McGregor afgelopen juli van mishandeling op zijn jacht, wat leidde tot onderzoeken in zowel Ierland als Spanje. Ze vertelde de politie dat McGregor “zou hebben vermoord” als ze niet van zijn jacht was gesprongen om te ontsnappen. McGregor ontkent de aantijging.

De voormalig kampioen vedergewicht en lichtgewicht zei ook dat de UFC hem heeft gevraagd om coach te zijn in het volgende seizoen van “The Ultimate Fighter,” en hij moet nog zeggen of hij ermee instemt om terug te keren naar de realityshow.

Alleen abonneeverhalenBekijk alles

Aan het einde van de Bharat Jodo Yatra

Waarom Indiase ontwikkelaars enthousiast en sceptisch zijn over BharOS: 'Meer keuze is g…

UPSC Essentials | Wekelijkse nieuwsuitzending met MCQ's: Dag van de Republiek, India-Egyp…< /figuur>Terwijl India zich voorbereidt op de verschuiving van de gecentraliseerde energiemarkt, beweegt de EU een andere…Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen

McGregor vocht voor het laatst in juli 2021 en leed een TKO-verlies tegen Dustin Poirier. McGregor brak zijn been tijdens het gevecht en is sindsdien aan het revalideren. McGregor's coach John Kavanagh heeft gezegd dat hij verwacht dat McGregor in 2023 zal vechten.