BPSC 68th CCE: Admit Card utgitt, sjekk hvordan du laster ned

0
74

BPSC 68th CCE:  Bihar Public Service Commission (BPSC) ga i dag ut adgangskortet for den 68. kombinerte (foreløpige) kompetitive eksamen (CCE). Kvalifiserte og registrerte kandidater kan laste ned adgangskortet fra det offisielle nettstedet – bpsc.bih.nic.in eller onlinebpsc.bihar.gov.in

Les |BPSC 68th CCE: 43 nye ledige stillinger lagt til

BPSC 68th CCE-eksamen skal etter planen holdes 12. februar fra klokken 12.00 til 14.00. Eksamenen vil bli gjennomført ved 806 eksamenssentre i 38 distrikter i staten. CCE-eksamenen er delt inn i tre deler – forhåndsprøver, hoved- og intervju.

BPSC 68th CCE: How To download admit card

Trinn 1: Besøk den offisielle nettsiden- bpsc.bih.nic.in

Trinn 2: Klikk på koblingen for adgangskort gitt på hjemmesiden

Subscriber Only StoriesSe alle

ExplainSpeaking: How to evalue a Union Budget

Mahesh Vyas skriver: Hvorfor jobbmangelen er virkelig

Delhi konfidensielt: Fokus på prosjekter

Gandhi til Tagore: På gamle St Stephens campus, et glimt av rester av …Bruk nyttårskampanjekode SD25

Trinn 3: Fyll inn dine opplysninger som søknadsnummer, rullenr. og passord

Trinn 4: Last ned adgangskortet fra fanen som vises på skjermen

Trinn 5: Ta en utskrift av adgangskortet for fremtidige referanser

Annonse < p>I følge offisiell melding gjøres det store endringer i eksamensmønsteret. I henhold til den oppdaterte ordningen vil alle spørsmål i forhåndseksamen nå ha negative karakterer. Dette betyr at for hvert riktig svar vil kandidatene få 1 poeng og for hvert feil svar trekkes 0,25 poeng. Kommisjonen har også lagt til 43 stillinger til 68. CCE prelims-eksamen, noe som øker antallet til totalt 324 stillinger.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.