Pixel-tabletlek onthult twee docks en nieuwe foto's

0
38
Google

Google plaagde afgelopen mei zijn aankomende Pixel-tablet samen met de nieuwe Pixel 7-smartphone, maar hij is nog steeds niet uit. Aangezien de “begin 2023” de releasedatum nadert, er zijn onlangs nieuwe afbeeldingen gelekt, samen met cruciale details over de aankomende lei van Google.

Hoewel we al een goed idee hebben van wat we kunnen verwachten, inclusief het 11-inch scherm en meer dan 256 GB opslagruimte, beginnen we eindelijk meer informatie te verzamelen. Geruchten suggereerden dat Google naast een Pixel Tablet Pro ook een gewone Pixel Tablet zou kunnen uitbrengen, maar dat lijkt nu twijfelachtig.

In plaats daarvan klinkt het alsof we één indrukwekkende Pixel Tablet met hoogwaardige specificaties zouden kunnen krijgen, samen met twee verschillende optionele dockopties voor degenen die meer met het apparaat willen doen.

Details van een bekende leaker gespot door XDA Developers suggereren dat Google slechts één model zal uitbrengen. De Pixel-tablet zou een 11-inch 2560 x 1600 LCD (geen OLED), 8 GB RAM en 256 GB opslagruimte kunnen hebben. Andere details zijn een aan de zijkant gemonteerde vingerafdrukscanner en de tweede generatie Tensor G2-chipset van Google.

Bovendien gelooft Wojciechowski dat het zal worden geleverd met een standaard oplaadstation of een iets duurder luidsprekerdock. Vervolgens ontving de leaker, zoals je kunt zien in het Twitter-bericht hierboven, vier foto's van de nog niet uitgebrachte tablet van Google. We kunnen het op de foto's niet goed zien, maar het is veilig om te zeggen dat de tablet er snel genoeg zal zijn.

We verwachten dat Google de Pixel Tablet officieel zal aankondigen op Google I/O in mei naast de geruchten Pixel Folding-telefoon, met een releasedatum die snel volgt.

The 6 Best Tablets of 2022 Best Overall Apple iPad 2021 Shop Now Beste Android Samsung Galaxy Tab S7 Amazon

$699.99
 

Beste budget Amazon Fire 10 Amazon

$89,99
$164.99 Bespaar 45%

Beste premium Apple iPad Pro 2021 Shop nu Best for Kids Amazon Fire 8 Kids Amazon < img src="http://www.reviewgeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" /> Beste voor op reis Apple iPad Mini 2021 Shop nu

via XDA-ontwikkelaars