Met deze Viral Sushi Making Kit krijg je de coolste lunch ooit

0
37
MaraZe/Shutterstock.com

Als het gaat om het bereiden van je lunch, fiets je waarschijnlijk door een paar sandwiches en wraps, misschien wat soep en een paar salades. Maar je zou sushi kunnen meenemen; nee, het kost je geen fortuin aan afhaalkosten.

Een virale sushi-maakkit is te koop op Amazon, en het is veel gemakkelijker om een ​​paar broodjes te maken dan je zou verwachten.

Contentmaker Natasha Swingler (@effectiefspaces) presenteerde de Ailuki Sushi Making Kit op Instagram met het geluid van een coole 345.000 likes en klimmen. In haar video 'gemaakt in een ASMR-stijl' gebruikt Swingler de kit om de perfecte rol sushi te maken die draagbaar, gezond en gemakkelijk te maken is.

29-delige set voor het maken van sushi

Maak de lunch veel interessanter.

Amazon

$ 24,99
$ 29,99 Bespaar 17%

< p>In de video laat Swingler precies zien hoe de kit werkt door de meegeleverde sushi-bazooka te openen (ja, zo heet hij echt), beide kanten te vullen met rijst en een bijgeleverd gereedschap te gebruiken om inkepingen langs het centrum. Vervolgens legt ze plakjes avocado en komkommer aan de ene kant en dunne reepjes gerookte zalm aan de andere kant voordat ze de bazooka sluit en op zijn plaats vergrendelt.

Ze legt een stuk nori op een houten snijplank en duwt de sushi door het open uiteinde van de bazooka op het stuk zeewier. Met haar handen rolt ze het perfect op voordat ze het afdicht met een beetje water. Als laatste snijdt ze de rol in stukjes, en voila! Een gemakkelijk in te pakken, eenvoudige lunch.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Natasha Swingler (@effectivespaces)

Swingler laat echter niet zien hoe uitgebreid de kit is. Je krijgt niet alleen de bazooka, maar je krijgt ook een bamboemat, rijstschepje en strooier, een sushimes, rijstvorm, driehoekige sushivorm (voor een beetje speelplezier), een set van zes eetstokjes, een eetstokjeshouder en bamboe saus borden. Zoals we al zeiden, het is uitgebreid.

Als je op zoek bent naar een manier om je lunch gezond te houden maar ook een beetje plezier te hebben, dan is deze virale kit voor het maken van sushi misschien de oplossing. truc.