Få ett presentkort och spara upp till $25 med dessa TurboTax-erbjudanden

0
39
TurboTax

Skattebetalare i rätt tid kan belönas den här säsongen med ett gratis 10 $ Best Buy e-presentkort och upp till 25 $ rabatt välj TurboTax-paket. Du kan lösa in det här erbjudandet genom att köpa en av de fem TurboTax digitala nedladdningarna från BestBuy.com, varefter e-presentkortet skickas direkt till dig via e-post.

Det finns flera nivåer av TurboTaxs digitala nedladdningar som är berättigade till e-presentkortet på 10 USD. Det finns det federala och statliga eller federala Deluxe-paketet för att maximera avdrag och din återbetalning, för närvarande till försäljning för $54,99 ($15 rabatt) respektive $49,99 ($10 rabatt). Du kan också köpa den federala och statliga Premium-tjänsten för hyresfastigheter och investeringar, tillfälligt rabatterat till $79,99 ($25 rabatt). Lämna in en enklare avkastning som egenföretagare eller W-2 löntagare? Då vill du ha Home & Digital nedladdning för företag, som säljs för $94,99 ($25 rabatt).

Gratis $10 Best Köp e-presentkort med utvalda TurboTax-köp

TurboTax är en förstklassig skatteregistreringsprogramvara som vänder sig till alla skattebetalare, från låginkomsttagare i W-2 till förvaltare av hyresfastigheter med många investeringar.

Lös in nu

Den 18 april 2023 är ett stressigt datum för många skattebetalare, men TurboTax lindrar en del av smärtan med att ansöka om $10 rabatt på ditt nästa Best Buy-köp. Genom att helt enkelt köpa och använda en av de utvalda TurboTax-tjänsterna kan du spara lite på den gadget du har tittat på. Det här kan vara Ring Video Doorbell som är till försäljning fram till den 29 januari för 38,99 USD (26,00 USD), Bose Sport Earbuds, till försäljning för 129 USD (20 USD rabatt) fram till 30 januari, eller till och med den kommande Samsung S23-serien.

Medan TurboTax erbjuder sina tjänster på sin officiella webbplats, är det kostnadsfria e-presentkortet på 10 USD endast tillgängligt när det köps på Best Buy. Varje TurboTax-tjänst fungerar för Windows- och Mac-datorer och kräver 1 GB hårddiskutrymme.

Gratis 10 $ Best Buy e-presentkort med utvalda TurboTax-köp

TurboTax är en förstklassig programvara för skatteregistrering som vänder sig till alla skattebetalare, från låginkomsttagare i W-2 till förvaltare av hyresfastigheter med många investeringar.

Lös in nu

 

LÄS NÄSTA

  • › Kolla in den här superdetaljerade rivningen av Google Pixel 7
  • › PSA: Din Wi-Fi-kamera kan strömma till hela världen
  • › Så här tar du bort tomma rader i Excel
  • › Hur man sanerar ett VR-headset
  • › Visste du att iTunes för Windows också stöder AirPlay?
  • › Hur man gör inlägg på Reddit