Du kan spela “GoldenEye 007” utan en Xbox eller switch

0
38
Josh Hendrickson/Review Geek

Ett av de mest älskade Nintendo 64-spelen är nu officiellt tillgängligt på Switch och Xbox. Naturligtvis pratar jag om GoldenEye 007. Och tack vare Xbox Game Pass och Cloud Gaming kan du spela det från en PC, iPad, Android och mer.

För de som inte vet, Nintendo släppte 007 för sin Nintendo Switch Online-tjänst, och du måste betala för Online+ Expansion Pack för att få tillgång till detta klassiska 1997-spel. Komplett med fuskkoder, multiplayer online och den där ikoniska musiken som ger nostalgi.

Men på Xbox är GoldenEye 007 en remastrad version av originalet. Och eftersom den är remastrad är den tillgänglig upp till 4K-upplösning med jämnare bildhastigheter än den hackiga N64-versionen och förbättrade kontroller med stöd för dubbla analoga stickor. Och även om det inte erbjuder fuskkoder eller online multiplayer, finns det klassiska delade skärmalternativet för lokala multiplayer fortfarande där.

Så, hur kan du spela GoldenEye 007 utan en switch eller en Xbox? Du behöver en prenumeration på Game Pass Ultimate, som inkluderar molnspel för mobila enheter. Starta helt enkelt Xbox-appen på en PC eller Android-enhet och välj molnspel.

RELATERATDe bästa PC-spelkontrollerna 2023

Dessutom kan inbitna fans besöka xbox.com/play från en iPad-webbläsare och följa stegen på skärmen för att lägga till den på startskärmen. Härifrån startar du GoldenEye 007, kopplar ihop en Bluetooth-kontroller till din enhet om du vill och njuter av nostalgin.

Kom ihåg att även om du inte kan dra nytta av fuskkoder på Xbox-variant, du kan fortfarande spela om kartor flera gånger tills du klarar nivåer tillräckligt snabbt. När du väl gör det låser det upp fusk och hemliga nivåer.

Registrera dig för Game Pass Ultimate, hitta Golden Gun och ha lite kul. Det är värt att notera att för dem som redan har en digital kopia av Rare Replay på Xbox, ingår GoldenEye 007 gratis.

Xbox Game Pass Ultimate

Registrera dig för Xbox Game Pass Ultimate och njut av oändliga titlar, molnspel och GoldenEye 007.

Handla