Detta virala sushitillverkningsset ger dig den coolaste lunchen någonsin

0
58
MaraZe/Shutterstock.com

När det kommer till måltid som förbereder din lunch, cyklar du förmodligen igenom några smörgåsar och wraps, kanske lite soppa och några sallader. Men du kan ta med sushi; nej, det kommer inte att kosta dig en förmögenhet i hämtningsavgifter.

Ett viralt sushitillverkningskit finns till försäljning på Amazon, och det är mycket lättare att göra en rulle eller två än du förväntar dig.

Innehållsskaparen Natasha Swingler (@effectivespaces) visade upp Ailuki Sushi Making Kit på Instagram till ljudet av coola 345 000 likes och klättring. I hennes video—gjord i ASMR-stil—använder Swingler satsen för att göra den perfekta sushirullen som är portabel, hälsosam och lätt att göra.

29 PCS Sushi Making Kit

Gör lunchen mycket mer intressant.

Amazon

24,99 USD
29,99 USD Spara 17 %

< p>I videon visar Swingler exakt hur satsen fungerar genom att öppna den medföljande sushibazookan (ja, det heter det egentligen), fylla båda sidor med ris och använda ett medföljande verktyg för att göra indrag längs mitten. Sedan lägger hon skivad avokado och gurka på ena sidan och tunna strimlor av rökt lax på den andra innan hon stänger bazookan och låser den på plats.

Hon lägger ut en bit nori på en skärbräda av trä och trycker sushin genom den öppna änden av bazookan och på tångbiten. Med händerna rullar hon ihop den perfekt innan hon försluter den med lite vatten. Till sist skär hon rullen i bitar, och voila! En lätt packad, enkel lunch.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg som delas av Natasha Swingler (@effectivespaces)

Swingler visar dock inte hur omfattande kitet är. Du får inte bara bazookan, utan du får också en bambumatta, rispaddel och spridare, en sushikniv, risform, trekantig sushiform (för en liten rolig snurr), en uppsättning med sex ätpinnar, en ätpinnehållare och bambusås tallrikar. Som vi sa, det är omfattande.

Om du har letat efter ett sätt att hålla dina luncher hälsosamma men också ha lite kul, kan detta virala sushitillverkningsset göra knep.