12 virale reinigingsproducten die echt werken

0
42
FryAway/Glisten/Scrub Daddy

Schoonmaken kan vervelend en tijdrovend zijn, maar met de juiste producten kan het veel gemakkelijker en effectiever zijn. Dankzij internet kan zelfs dit karwei gemakkelijker worden met de juiste producten. Hier zijn een paar dingen die onlangs viraal zijn gegaan en die het schoonmaken van je huis een beetje minder saai kunnen maken.

Inhoudsopgave

Glinsterende afvalverwijderaarreiniger
Nat & Vergeet douchereiniger
The Pink Stuff
Luchtbevochtigerdruppels
Zweedse vaatdoeken
MudBuster hondenpootwasser
Blinde stofdoeken
FryAway-olieverstevigingspoeder
Waterflesreinigingstabletten
Keukenhandschoenen schrobben
Papa-sponzen scrubben
BISSELL draagbare tapijt- en meubelreiniger< br>

Glinsterende Garbage Disposer Cleaner

Glinsteren

Uw afvalverwijdering is een van de meest vervelende plekken in huis, maar het kan ook de moeilijkste zijn om schoon te maken. Glisten Garbage Disposer Cleaner is een krachtige en effectieve reinigingsoplossing voor dit probleem. Deze biologisch afbreekbare pakketjes kunnen in uw vuilnisbak worden gegooid om vuil en opeenhoping te verwijderen, en uw gootsteen zal de hele dag fris en schoon ruiken.

Glinsterende afvalverwijderaar

Een gemakkelijke manier om uw afvalverwijdering schoon te maken.

Amazon

$ 3,78
$ 5,29 Bespaar 29%

Nat & Vergeet douchereiniger

Nat & Vergeet

We houden van schoonmaakproducten die ons zo min mogelijk werk laten doen. Nat & Forget Shower Cleaner is een geweldige oplossing om uw douche schoon en vrij van zeepresten en schimmel te houden. Dankzij de unieke formule kunt u de reiniger op uw doucheoppervlakken spuiten en het vervolgens vergeten, aangezien het na verloop van tijd blijft werken om vuil en roet te verwijderen.

Nat & Vergeet Shower Cleaner

Minimale inspanning voor een schone douche.

Amazon

$19.54
$23.84 Bespaar 18%

The Pink Stuff

Stardrops

The Pink Stuff was vorig jaar overal bezig met het schoonmaken van TikTok. Deze veelzijdige en effectieve pasta-reiniger kan een breed scala aan hardnekkige vlekken en rotzooi aanpakken zonder schade aan te richten. De unieke formule is zacht voor oppervlakken en toch krachtig genoeg om vuil, roet en zelfs aangebrand voedsel te verwijderen. Met zijn aantrekkelijke roze kleur en milde geur voegt The Pink Stuff een vleugje plezier toe aan je schoonmaakroutine.

The Pink Stuff

Maak alles veilig schoon.

Amazon

$ 5,97
 

Luchtbevochtiger daalt

Droog Element

Of je nu vaak ziek bent of gewoon in een droog klimaat leeft, veel mensen gebruiken regelmatig luchtbevochtigers. Hoewel deze nuttig zijn, kunnen ze vuil ophopen en zijn ze moeilijk schoon te maken. Deze luchtbevochtigerdruppels kunnen aan het water in uw luchtbevochtiger worden toegevoegd om slijmophoping op oppervlakken te voorkomen en kalkafzetting te verminderen. Ze ontgeuren ook om onaangename geuren te voorkomen.

Luchtbevochtigerdruppels

Voorkom dat uw luchtbevochtiger vuil wordt.

Amazon

$ 19,95
 

Zweedse vaatdoeken

Zweedse groothandel

Milieuvriendelijke producten zijn momenteel een rage, dus het’ Het is geen verrassing dat mensen hun papieren wegwerphanddoekjes laten vallen voor betere langetermijnoplossingen. Wees lief voor je portemonnee (en het milieu) met deze Zweedse vaatdoekjes. Gemaakt van 100% natuurlijke cellulose, deze vaatdoeken zijn duurzaam en kunnen keer op keer worden gebruikt. Gooi ze na gebruik gewoon in de was en ze zijn zo goed als nieuw.

Zweedse groothandel Zweedse vaatdoeken

Een eco- vriendelijke vervanging voor uw papieren handdoeken.

Amazon

$ 21,12
$ 24,99 Bespaar 15%

MudBuster Hondenpootwasser

Dexas

Hondenbezitters zijn gek geworden op deze handige pootwasser, die gemakkelijk vuil en puin van de poten verwijdert zonder er een zooitje van te maken. Voeg gewoon water toe, steek de poot van uw hond erin en draai het apparaat een paar keer. De siliconenborstels aan de binnenkant verwijderen voorzichtig vuil en puin voor een schone poot. Het is geweldig voor mensen die geen modderkamer hebben of het beu zijn dat hun huisdieren overal in huis vuil opsporen.

Dexas MudBuster draagbare hondenpootreiniger

Stop vuile poten voordat ze erin komen.

Amazon

$27,99
 

Doel

$ 27,99
 

Blinde stofdoeken

HIWARE

Kunststof jaloezieën verzamelen ongelooflijk veel stof, maar ze kunnen lastig schoon te maken zijn. Gelukkig kunt u het proces veel gemakkelijker maken door een paar jaloezieënstofdoeken te gebruiken, die zijn ontworpen om het reinigen van horizontale jaloezieën gemakkelijker en sneller te maken. Deze tool is gemaakt om de boven- en onderkant van twee rijen jaloezieën tegelijk schoon te maken en zal uw schoonmaaktijd aanzienlijk verkorten als het gaat om stof rond uw ramen.

Hiware microfiber horizontale jaloezieënreinigers

Dit perfect gevormde hulpmiddel maakt het reinigen van jaloezieën een fluitje van een cent.

Amazon

$ 7,99
$ 12,99 Bespaar 38%

FryAway Oil Solidifier Poeder

FryAway< /figuur>

Enkele van de beste recepten die er zijn, zijn het bakken van dingen in veel olie. FryAway Oil Solidifier Powder is een uniek product dat het gemakkelijk maakt om gebruikte frituurolie weg te gooien. Het werkt door vloeibare olie om te zetten in een vast, niet-toxisch materiaal dat gemakkelijk in de prullenbak kan worden gegooid, waardoor het een veel milieuvriendelijkere optie is dan de olie in de gootsteen te gieten. Het enige dat u hoeft te doen, is wat olie in uw pan sprenkelen en de gestolde klomp vervolgens weggooien nadat deze is uitgehard.

FryAway kookolie-verstevigingspoeder

De eenvoudigste manier om vuile olie op te ruimen.

Amazon

$ 9,99
 

Waterflesreinigingstabletten

Fles Helder

Nieuwe waterflessen gaan de hele tijd viraal, dus je hebt er in de loop der jaren waarschijnlijk een handvol van verzameld. Maar hoe moet je ze schoonmaken, vooral als ze te klein zijn om in je hand te passen? Bottle Bright Cleaning Tablets lossen het probleem op. Deze tablets, gemaakt in de VS, zijn individueel verpakt en vereisen geen extra apparatuur – laat er gewoon een in uw container vallen en laat het zijn werk doen. Ideaal voor het reinigen van roestvrijstalen flessen, hydratatiereservoirs, koelers en moeilijk schoon te maken plastic bakjes, deze tabletten laten uw uitrusting er als nieuw en fris uitzien en ruiken.

Fles Bright Waterfles & Hydration Pack Reinigingstabletten

Houd je bidon schoon zonder borstels of sponzen.

Amazon

$8,00
 

Keukenhandschoenen schrobben

Kingrol

Niemand houdt van afwassen, behalve deze keukenhandschoenen, die bedekt zijn met dikke siliconen borstelharen op de handpalmen en vingers om vuil, olie en voedsel weg te wassen. Deze handschoenen hebben een sterke grip zodat je al je keukengerei stevig kunt vasthouden tijdens het afwassen, en ze kunnen in de vaatwasser of kokend water worden geplaatst om ze gemakkelijk schoon te maken.

Kingrol 3 paar siliconen schrobhandschoenen

Maak afwassen efficiënter en leuker.

Amazon

$21.29
 

Papasponsjes schrobben

Scrub papa

< p>Scrub Daddy-sponzen bestaan ​​al een tijdje, maar het merk veroverde vorig jaar het internet stormenderhand. Hun unieke textuur verandert met de temperatuur van het water, waardoor ze zacht en zacht zijn voor delicate oppervlakken en stevig voor zwaardere schrobklussen. En met hun schattige smiley-ontwerp zijn Scrub Daddy-sponzen gewoon leuk om in de buurt te hebben.

Scrub Daddy Colour Sponge Set

De beste spons die je ooit zult kopen.

Amazon

$10,60
 

BISSELL draagbare tapijt- en meubelreiniger

Bissell

Nog een schoonmaakhulpmiddel waar internetgebruikers geen genoeg van kunnen krijgen, de BISSELL Portable Carpet and Upholstery Cleaner is een geweldige aanvulling op elk huis. Deze krachtige en handige tool pakt vlekken en vuil op tapijten, stoffering en andere oppervlakken aan. Dankzij het compacte formaat en het lichtgewicht ontwerp is het gemakkelijk te gebruiken en op te bergen, en de krachtige zuig- en reinigingsoplossing werken samen om vlekken en vuil effectief te verwijderen.

BISSELL Little Green multifunctionele draagbare tapijt- en meubelreiniger

Ruim rommel op in het hele huis.

Amazon

$ 123,59
 

Daar& #8217;s niets beters dan een schoon huis behalve geweldige producten die het gemakkelijker maken om er een te bereiken. Hier zijn enkele van onze favoriete virale reinigingsproducten die uw geld waard zijn.