Zandkunstenaar Sudarsan Pattnaik imponeert met prachtige werken op de Dag van de Republiek, Basant Panchami; zie foto's

0
37

Op Dag van de Republiek 2023 deed de beroemde zandkunstenaar Sudarsan Pattnaik one opnieuw waar hij goed in is: — het maken van zandkunst gewijd aan de viering van de 74e Dag van de Republiek in India. Het kunstwerk, versierd met kleine stalen kopjes met de kleuren van de Indiase vlag — saffraan, wit en groen — wordt afgewisseld met kleine aarden lampen om het 74e jaar in te schrijven. Het magnifieke kunstwerk belichaamt de geest van de dag en legt kleurrijke herinneringen vast die verband houden met de parade op de Dag van de Republiek die generaties elk jaar blijft inspireren.

Door zijn werk deelde de kunstenaar ook de belangrijke vredesboodschap door een vliegende duif af te beelden. “Groeten ter gelegenheid van de 74ste #Republiekdag van India. Mijn installatiezandkunst op het strand van Puri met de boodschap #ILoveMyIndia. Jai Hind!” Pattnaik schreef op Twitter.

Zoals verwacht prees Twitterati zijn werk. Een van hen merkte op: 'Gefeliciteerd @sudarsansand ji. Je zandkunstinstallatie geeft de emoties en het geluk weer die horen bij #RepublicDay. Het brengt generaties lang de kleurrijke herinneringen over die horen bij #RepublicDay2023. Het portretteert de levendigheid en geest geassocieerd met 26 januari, terwijl een ander schreef: 'I Love My India'. Hartelijke groeten aan iedereen op de glorieuze gelegenheid van 74e Dag van de Republiek. De vooraanstaande zandbeeldhouwer @sudarsansand heeft deze briljante zandkunst gemaakt op het strand van Puri om de Dag van de Republiek te vieren.

Lees ook | Sudarsan Pattnaik's eerbetoon aan zandkunst aan Miss Universe 2021 Harnaaz Sandhu is magisch;

Bovendien nam Pattnaik ook de gewoonte om iedereen te wensen op de gunstige gelegenheid van Basant Panchami, opgedragen aan de godin van de kennis Ma Saraswati, die ook wordt gevierd vandaag in het land.

“Op Basant Panchami, buig ik voor Maa #Saraswati en zoek haar zegeningen om ons naar het eeuwige licht van wijsheid te leiden,” Pattnaik onderschreef zijn verbluffende kunstwerk.

Zijn kunstwerk beeldde Maa Saraswati af met een veena die tegen een boek was geplaatst. Dit veelbelovende festival staat bekend om de aankomst van de lente.

Fijne Dag van de Republiek en Happy Basant Panchami!

Hoe vier je de twee vreugdevolle gelegenheden?

Alleen abonnees StoriesView All

Delhi vertrouwelijk: les, sessie

28 januari 1983, veertig jaar geleden: Congress-I Shake-up

De nederlaag in Adani Group-aandelen na een short-seller-rapport vraagt ​​om meer…< figuur>UPSC Key- 27 januari , 2023: Weet over Republiek en Democratie, Aditya-L1 …Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen

📣 Volg ons voor meer lifestyle-nieuws op Instagram | Twitter | Facebook en mis de laatste updates niet!

© IE Online Media Services Pvt Ltd