Waarom je Fortnite (alweer) een kans zou moeten geven

0
40
Epic Games

Het is alweer een paar jaar geleden de wereld verloor zijn collectieve verstand over de Fortnite-rage, maar de game vertoont weinig tekenen van vertraging. Als je het spel nog niet eerder hebt geprobeerd, of het een tijdje geleden hebt neergelegd, is dit misschien het moment om weer aan de slag te gaan.

Wat is Fortnite Battle Royale ook alweer?

Als je een opfriscursus nodig hebt, Fortnite Battle Royale is een online multiplayer battle royale-shooter. Het spel plaatst maximaal 100 spelers tegen elkaar op een grote open kaart, bezaaid met wapens en power-ups. Spelers moeten tegen elkaar strijden terwijl het speelveld kleiner wordt in een poging om als laatste over te blijven.

Epic Games

De game is gratis te spelen op alle platforms, inclusief pc (via de Epic Game Store), PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series-consoles, Nintendo Switch en Android. Vanwege de voortdurende juridische strijd tussen Apple en Epic wordt Fortnite momenteel niet onderhouden op iOS, iPadOS en macOS. Je kunt echter op je iPhone spelen met Xbox Cloud Gaming.

De game maakt gebruik van een op hoofdstukken gebaseerd model voor het genereren van inkomsten waarvoor je een abonnement op een gevechtspas moet kopen. Naarmate je uitdagingen voltooit en ervaring opdoet, worden er meer niveaus van de gevechtspas ontgrendeld en komen er meer beloningen beschikbaar. Je hoeft de gevechtspas niet te kopen als je dat niet wilt.

Fortnite is gemakkelijker om binnen te komen dan ooit< /h2>

In 2022 werd Fortnite's “Zero Build” modus, die een grote toegangsdrempel wegnam voor velen die nieuwsgierig waren naar het spel. Het inbouwen van Fortnite is even wennen voor de casual shooter-fan. Beheersing van de mijnbouw- en fortbouwmechanismen was vrijwel essentieel in de late game, waar spelers het tegen minder tegenstanders zouden opnemen in een steeds kleinere arena.

Epic Games

Met Zero Build is de monteur helemaal weg. Dit opent de game voor een veel breder publiek dat waarschijnlijk al ervaring heeft met schieten en plunderen, waardoor zelfs informele spelers een teen kunnen dompelen in de rare en gekke wereld die Epic Games heeft gecreëerd. Gelukkig heeft Fortnite voldoende volgers om zowel de vanilla-modus als de nieuwe Zero Build-variant te ondersteunen, waardoor die-hard fans en nieuwsgierige nieuwkomers tevreden blijven.

Als het gebouw is verwijderd, blijft alleen de actie over. Het spel draait ook niet alleen meer om winnen, met missies en uitdagingen die je tijdens het spelen moet voltooien. Winnen of zelfs goed eindigen is niet langer een voorwaarde om (wat voelt als) zinvolle vooruitgang te boeken. Je zult geld moeten ophoesten voor de Battle Pass om de beste beloningen te bemachtigen (950 V-Bucks, ongeveer $ 7,99), maar het is niet zo moeilijk om genoeg V-Bucks terug te verdienen om de volgende te kunnen kopen Season's Battle Pass als je genoeg speelt.

Het ziet er ongelooflijk uit

Je vindt het misschien moeilijk te geloven, maar Fortnite is een van de games van de hoogste kwaliteit die je nu kunt spelen op het gebied van 3D-graphics. Het is misschien wel de best uitziende gratis te spelen titel met een behoorlijke marge, ondanks dat de cartoonachtige kunststijl hetzelfde is gebleven als altijd. Dit komt omdat Fortnite nu draait op Unreal Engine 5 (versie 5.1, op het moment van schrijven).

Het is volkomen logisch dat Epic Games zijn meest populaire eigendom zou gebruiken als pronkstuk voor zijn nieuwste technologie. Dit omvat Nanite voor zeer gedetailleerde geometrie die miljoenen polygonen tegelijk weergeeft op een manier die de prestaties niet ondermijnt, verlichtingsmotor Lumen voor realtime globale verlichting met indirecte verlichting en ray-traced reflecties op reflecterende oppervlakken zoals water , geavanceerde virtuele schaduwkaarten voor nauwkeurigere schaduwen en Temporal Super Resolution (TSR) die opschaling gebruikt om de game met een lagere interne resolutie weer te geven voordat de resolutie wordt verhoogd voor weergaven van hogere kwaliteit.

Video afspelen

>

Hoewel alle versies van de game zijn overgezet naar de nieuwe versie van de engine, krijgen alleen de PlayStation 5-, Xbox Series X- en S- en pc-versies de nieuwste effecten. De actie blijft op consoles beperkt tot 60 frames per seconde, terwijl pc-gamers de optie hebben om deze functies naar eigen inzicht in en uit te schakelen.

Het& #8217;is net zo maf als het altijd was

Het belangrijkste is dat Fortnite een leuke game is die zichzelf niet al te serieus neemt. Het op hoofdstukken gebaseerde abonnementsmodel introduceert seizoensbeloningen en cross-overs met andere games en tv-shows. In 2022 werden Spider-Man, Darth Vader, de Doom Slayer, Indiana Jones en Naruto toegevoegd om er maar een paar te noemen.

Koop Fortnite gratis bij Sony, Microsoft of Nintendo's winkels op console of via de Epic Game Store op pc of Google Play op Android. Geïnteresseerd in Fortnite, maar speel je niet veel games? Bekijk wat je nog meer kunt spelen als je jezelf niet zo'n gamer vindt.

The Best Gaming Controllers of 2022 Xbox Core Wireless Controller Xbox Core Wireless Controller – Carbon Black Amazon

$49.00
$59.99 Save 18%

Xbox Elite Series 2-controller Amazon SCUF Reflex Pro SCUF Reflex Pro SCUF Gaming 8BitDo Pro 2 bedrade controller 8BitDo Pro 2 bedrade controller voor switch, Windows, Android en Raspberry Pi (grijze editie) Amazon

$34.99 < img src="http://www.howtogeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />
 

Microsoft Xbox Adaptive Controller Microsoft Xbox Adaptive Controller Best Buy VOLGENDE LEZEN

  • › Wat is Dynamic DNS (DDNS) en hoe stel je het in?
  • › Hoe u van elke laptop een laptop met twee schermen maakt
  • › Bereid je voor op liveshows op Netflix
  • › Android-scherm draait niet? Hier leest u hoe u dit kunt oplossen
  • › De nieuwe 144Hz-gamingmonitor van Samsung is eigenlijk een tv
  • › Google Chrome rolt nieuwe privacyfuncties uit