Twee brandweerlieden uit Kasjmir ontvangen medailles voor dapperheid op de Dag van de Republiek

0
43

Twee brandweerlieden uit Kasjmir zijn gekozen voor de uitreiking van dapperheidsmedailles op deze Dag van de Republiek vanwege hun voorbeeldige moed in het aangezicht van gevaar. Firdous Ahmad Khan, een brandweerman van de hoogste rang, en brandweerman Bashir Ahmad Ahanger, beiden werkzaam bij de brandweer van Jammu en Kasjmir, behoren tot de 47 personeelsleden die op deze Dag van de Republiek de brandweermedailles zullen ontvangen.

Behalve deze dag zullen de brandweermedailles worden ontvangen.

de twee dapperheidsmedailles, de President's Fire Service Medal for Distinguished Service wordt toegekend aan zeven personeelsleden en de Fire Service Medal for Meritorious Service wordt toegekend aan 38 personeelsleden voor hun respectieve onderscheiden en verdienstelijke staat van dienst.

Kerala, Uttarakhand en de Central Industrial Security Force (CISF) hebben elk twee onderscheidende servicemedailles in de wacht gesleept, terwijl het ministerie van Petroleum er één in de wacht heeft gesleept.

“Daarnaast ontvangen 55 personeelsleden ook Home Guard & Medailles voor civiele bescherming ter gelegenheid van de Dag van de Republiek, 2023. Hiervan wordt de Home Guards en Civil Defense Medal for Dapperheid toegekend aan 01 personeelsleden voor zijn daad van moed en dapperheid,” aldus een verklaring van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Alleen verhalen van abonneesBekijk alles

Adressen vervangen door drie woorden… de wereld van What3words

Delhi Confidential: Pro- openbaar op Dag van de Republiek

Maak kennis met de vrouw die de naam vond ontbreekt op de kiezerslijst in UP — en nam de…Tijdens DGP-bijeenkomst markeren agenten islamistische, hindoeïstische outfits in radicaliseringPas nieuwjaarspromotiecode SD25 toe

The Home Guard & De medaille voor de burgerbescherming voor dapperheid is in de wacht gesleept door Prakash Singh Negi, een vrijwilliger van de thuiswacht uit Chandigarh.

President's Home Guards en Civil Defence Medal for Distinguished Service en Home Guards en Civil Defence Medal for Meritorious Service worden toegekend aan respectievelijk negen personeelsleden en 45 personeelsleden.