Statsminister Modi møter prismottakerne av statsminister Rashtriya Bal Puraskar på tirsdag

0
35

Statsminister Narendra Modi samhandlet tirsdag med prismottakerne til Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar (PMRBP). Samspillet fant sted i statsministerens bolig,  7 Lok Kalyan Marg i morgentimene tirsdag.

Les |President Murmu gir Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar 2023 til 11 barn

Statsminister Modi presenterte først suvenirer til alle prismottakerne og diskuterte deres prestasjoner på en-til-en-basis. Dette ble etterfulgt av en gruppeinteraksjon, der barna fikk anledning til å stille spørsmål fra statsministeren om utfordringene de står overfor og søkte veiledning fra ham om en rekke emner.

“Statsministeren foreslo prismottakerne å starte med å løse små problemer, gradvis bygge kapasitet, forbedre kapasiteten og utvikle selvtillit til å løse større problemer etter hvert som de går videre i livet. Han diskuterte spørsmålet om psykisk helse og problemer barn står overfor, og snakket om å takle stigma rundt problemet og familiens viktige rolle i å takle slike problemer,” den offisielle utgivelsen oppgitt.

Les også |Pariksha Pe Charcha-registreringer øker med 15 lakh; over 38 lakh registrert

Under denne interaksjonen snakket Modi også om fordelene ved å spille sjakk, ta opp kunst og amp; kultur som karriere, forskning & innovasjon, spiritualitet, blant annet.

Subscriber Only StoriesSe alle

Bytter ut adresser med tre ord… What3words-verdenen

Delhi Confidensial: Pro-offentlig på republikkens dag

Møt kvinnen som fant navn savnet på velgerlisten i UP — og tok th…

Hos DGP møte, offiserer flagger islamistiske, hindutva antrekk i radikalisering Bruk nyttårskampanjekode SD25

Prismottakerne, som tilhører 11 stater og UT, inkluderer 6 gutter og 5 jenter, nemlig: Aadithya Suresh, M. Gauravi Reddy, Shreya Bhattacharjee, Sambhab Mishra , Rohan Ramchandra Bahir, Aditya Pratap Singh Chauhan, Rishi Shiv Prasanna, Anoushka Jolly, Hanaya Nisar, Kolagatla Alana Meenakshi og Shauryajit Ranjitkumar Khaire.

© IE Online Media Services Pv t Ltd