Soundpeats Mini Pro HS Oordopjes Review: Slick Budget Buds

0
55

Beoordeling: 8/10 ?

 • 1 – Absoluut hete rotzooi
 • 2 – Een beetje lauwe rotzooi
 • 3 – Sterk gebrekkig ontwerp
 • 4 – Enkele voordelen, veel nadelen
 • < li>5 – Aanvaardbaar imperfect

 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig, maar niet de beste in zijn klasse
 • 8 – Fantastisch, met enkele voetnoten
 • 9 – Hou je mond en pak mijn geld
 • 10 – Absoluut ontwerp Nirvana

Prijs: $60 sterk> Amazon Soundpeats Hannah Stryker/Review Geek

In een oceaan van goedkope oordopjes, Soundpeats heeft een veilige haven gebouwd rond een evenwichtige geluidskwaliteit en echte ruisonderdrukking tegen verrassend lage prijzen. De Soundpeats Mini Pro HS is een ander goed voorbeeld, die deze kenmerken biedt naast een wendbaar ontwerp en zelfs hi-res streaming voor slechts $60.

Hoewel de Soundpeats T3 Wireless misschien een betere algehele waarde voor uw geld heeft (gevonden voor slechts $ 40), biedt de Mini Pro HS een beetje meer stijl, evenals een alternatief voor het AirPods-achtige stuurpenontwerp. Ze voegen ook wat extra's toe, zoals een gamemodus voor afspelen met een lagere latentie.

Ik weet niet zeker of hun ondersteuning voor LDAC Bluetooth-streaming voor de meeste mensen een enorme winst is. Het werkt alleen met Android-telefoons en u merkt mogelijk geen enorm verschil in geluidskwaliteit. Toch zorgt de Mini Pro HS voor een goede definitie in de hoge tonen die passen bij de bonkende bas. Voeg daar wat ruisonderdrukking en toegankelijke bedieningselementen aan toe en je krijgt een zeer solide pakket.

Dit is wat we leuk vinden

 • Goede geluidskwaliteit voor het geld
 • LDAC-ondersteuning voor Android-telefoons
 • Basisruisonderdrukking en transparantie
 • Geweldige bediening
 • Comfortabel en wendbaar ontwerp
 • Goede batterij life

En wat we niet doen

 • Een app zou leuk zijn
 • Bas en hoge tonen af ​​en toe agressief
 • < li>Geen automatische pauze

Review Geek's deskundige recensenten gaan praktisch aan de slag met elk product dat we beoordelen. We hebben elk stuk hardware urenlang getest in de echte wereld en ze door benchmarks in ons lab laten lopen. We accepteren nooit betalingen om een ​​product aan te bevelen of te beoordelen en verzamelen nooit beoordelingen van andere mensen. Lees meer >>

Inhoudsopgave

Premium look, comfortabele pasvorm
Uitgedost Geen bediening
Maar waar is de app?
Een extra stukje ruisonderdrukking
Goed geluid, kristalhelder geluid Leven
Moet je de Soundpeats Mini Pro HS kopen?

Premium look, comfortabele pasvorm

Hannah Stryker/Review Geek

 • Gewicht: oordopjes: 5 g; Behuizing: 27,4 g (1,14 oz)
 • Stof-/waterbestendigheid: Oordopjes: IPX5
 • Besturing: Aanraakgevoelige pads

Bij het openen van de Mini Pro HS werd ik meteen getroffen door hun behendige ontwerp dat bijna premium oordopjes benadert. Het zal onmogelijk zijn om deze niet te vergelijken met de goedkopere Soundpeats T3 die ik onlangs heb getest, en ik kan meteen zeggen dat de behuizing van de Mini Pro een aanzienlijke stap voorwaarts is in zowel stijl als veerkracht.

Eerlijk gezegd weet ik niet zeker of de hoesjes voor de oordopjes veel kleiner kunnen worden dan deze, terwijl de met goud gevlekte, matte buitenkant deukjes en slijtage veel beter weghoudt dan het hoesje van de T3. De enige afleiding die ik zal opmerken, is de plaatsing van de oplaadpoort aan de achterkant, wat opladen lastig maakt. Het is geen onhandige Magic Mouse 2, maar het had beter op de onderkant van de behuizing kunnen worden geplaatst.

GERELATEERDSoundpeats T3 Wireless Earbuds Review: verpakken in serieuze waarde

De oordopjes zelf zijn een kleine stap terug in stijl; de behuizingen zijn klein en relatief stijlvol, maar het vreemde gouden Soundpeats-logo lijkt ergens tussen een gaming-hoofdtelefoon en een verkeerd gedrukt superheldensymbool.

Afgezien van het logo, zien de oordopjes er redelijk goed uit in je handen en oren, ook al steken ze wat meer uit dan ik zou willen. Met een haar van minder dan vijf gram zijn de Mini Pro HS licht genoeg om in je oren te verdwijnen, en hun ergonomische, ovaalvormige oordopjes maken ze ook gemakkelijk te dragen voor lange luistersessies.

Naast de voordelen oordopjes, krijgt u twee extra paar oordopjes, een kleine USB-C naar USB-A oplaadkabel en een micro-instructieboekje.

Uitgedoste bedieningselementen

Hannah Stryker/Review Geek

Het eerste dat me geliefd maakte bij het merk Soundpeats, was de voorliefde voor het laden van alle bedieningselementen die je nodig hebt, budgetprijzen zijn verdomd. Je krijgt hier alle belangrijke dingen, zodat je je een weg kunt banen door volume, afspelen, bellen, actieve ruisonderdrukking (ANC) en spraakassistentopdrachten.

De lay-out is anders dan bij de meeste oordopjes. Eenmaal aan beide kanten tikken om het volume omhoog/omlaag te zetten, is moeilijk om aan te wennen wanneer het meestal is gereserveerd voor afspelen/pauzeren. Als je het eenmaal onder de knie hebt, is er echter niet veel reden om je telefoon tevoorschijn te halen, iets wat zelfs de machtige WF-1000XM4 van Sony niet kan claimen.

Een voorbehoud is dat je vanwege de configuratie van de besturing het volume niet snel kunt verlagen als je apparaat is aangezwengeld, omdat snelle tikken op de linkerknop pauzeren of, als je drie keer snel tikt, door de latentieverminderende Spelmodus. Al met al krijg je met de lay-out wat je nodig hebt zonder dat je de bedieningselementen via een app hoeft te verwisselen.

Maar waar is de app ?

Hannah Stryker/Review Geek

Hoewel een hele reeks bedieningselementen altijd op prijs wordt gesteld, zou een app voor diepere instellingen nog steeds leuk zijn.

Ik liet het in de T3 glijden omdat ze gewoon zo verdomd betaalbaar zijn. Maar naarmate u hoger op de prijsschaal komt, wordt het ontbreken van een optie om dieper in de instellingen te graven – vooral voor zaken als EQ, batterijbewaking of een alternatieve manier om geluidsmodi in te schakelen – steeds opvallender. Het zou Soundpeats betamen om er in de toekomst naar te kijken om er een te maken.

Ik denk ook dat mensen voor deze prijs automatische pauze gaan verwachten wanneer je een oordopje uittrekt, wat de Mini Pro HS ook weglaat .

GERELATEERDWat is LDAC en hoe beïnvloedt dit de draadloze audiokwaliteit ?

Verder bieden de oordopjes een aantal handige extra's, waaronder de eerder genoemde gamemodus, die de latentie verlaagt tot een behoorlijke 70 ms, en de mogelijkheid om één oordopje tegelijk te gebruiken. Natuurlijk zijn de toevoegingen van zowel actieve ruisonderdrukking (ANC) als de transparantiemodus de grootste voordelen, relatief zeldzaam voor deze prijs.

De Mini Pro HS biedt ook de nieuwste Bluetooth-versie 5.3, evenals ondersteuning voor hi-res audiobestanden tot 24bit/96kHz met ondersteunde apparaten via LDAC, hoewel ze de AAC-geluidscodec weglaten voor geoptimaliseerd geluid van iPhones.< /p>

Een extra stukje ruisonderdrukking

Hannah Stryker/Review Geek

De Soundpeats beweren officieel dat de Mini Pro HS omgevingsgeluid onderdrukt tot -40dB voor de 1,5 kHz-frequentie. In de echte wereld weet ik niet zeker of dat veel is, en ik merkte geen enorm verschil tussen deze en de goedkopere T3. Door ze back-to-back te matchen, leek het alsof de Mini Pro HS het iets beter deed in de lagere frequenties, vooral voor plafondventilatoren.

Net als de T3 worstelen ze met geluiden met een hogere frequentie, zoals het klikken op toetsen, stemmen, blaffende honden, enz. Zoals opgemerkt in mijn T3-recensie, kun je over de hele linie een veel betere ruisonderdrukking krijgen van oudere premium-opties zoals de vaak uitverkoop- geprijsde Jabra Elite 85t, of zelfs Soundcore's Anker Space A40, die te koop zijn voor slechts $ 100. Stap over op iets als de AirPods Pro (gen 2) of Bose QC2 en laat je overweldigen door de totale stilte – en het prijsverschil.

GERELATEERDReview met Anker Soundcore Space A40 oordopjes: indrukwekkend geluid voor minder

Met dit budget is het nog steeds een wonder om überhaupt enige ruisonderdrukking te krijgen. Het gebruik van de Mini Pro HS voor mijn dagelijkse hondenwandeling bleek nuttig om wat rust en stilte te krijgen. Met zowel feedforward- als feedbackmicrofoons hoor je de Mini Pro HS’ ruisonderdrukking wordt ingeschakeld en het is bevredigend als het geluid naar de achtergrond verdwijnt. Voeg een beetje muziek toe en je krijgt behoorlijke verlichting van buurtgeluiden zoals het lawaai van de stad om je heen en auto's die voorbij rijden op straat, evenals huishoudelijke chaos.

Niet voor niets is dit is ook het soort ruisonderdrukking waarmee u enigszins auditief kunt blijven in drukkere omgevingen.

Net als bij de ANC biedt de Mini Pro HS’ de transparantiemodus is niet vergelijkbaar met vlaggenschepen en klinkt wat gedempter dan bij duurdere modellen. Het doet zijn primaire werk en helpt de geluiden om je heen te versterken om je meer bewust te blijven van het verkeer en andere potentiële gevaren, maar een gesprek voeren met de oordopjes in kan moeilijk zijn.

The Best Wireless Earbuds of 2023 Bose QuietComfort Earbuds II Bose QuietComfort Earbuds II Amazon

$299.00
 

Beste draadloze oordopjes onder $100 Soundcore van Anker Life P3 Amazon

$74.99
$79.99 Bespaar 6%

Beste draadloze oordopjes onder $ 50 Soundpeats T3 Amazon

$ 39,99
$ 45,99 bespaar 13%

Beste draadloze oordopjes voor iPhone Apple AirPods Pro (2e generatie) Amazon

$ 239,00
 

Beste draadloze oordopjes voor Android Samsung Galaxy Buds 2 Pro Amazon

$ 227,99
 

Beste draadloze oordopjes voor trainingen JBL Reflect Flow Pro Amazon

$148.14
$179.95 Bespaar 18%

Beste draadloze oordopjes met ruisonderdrukking Sony WF-1000XM4 Amazon

$ 278,00
 

Goed geluid, Crystal Calls

Hannah Stryker/Review Geek

 • Driver: 10 mm dynamische driver
 • Frequentiebereik: 20Hz-20kHz
 • Bluetooth-versie:5.3
 • Bluetooth-profielen: A2DP/AVRCP/HFP/HSP
 • Bluetooth-codecs: LDAC, SBC
 • < /ul>

  Het is nog niet zo lang geleden dat goedkope, volledig draadloze oordopjes nauwelijks verbonden konden blijven met je telefoon, laat staan ​​dat ze een gebalanceerde, gedetailleerde geluidssignatuur konden bieden. Tijden zijn veranderd en merken als Soundpeats bewijzen dat je goed, toegankelijk geluid kunt krijgen voor een geweldige prijs – zonder dat je trommelvliezen eruit blazen met een bombastische bas.

  Terwijl de Mini Pro HS leidt met een bas-voorwaartse geluidssignatuur, is hij over het algemeen getemperd met evenwicht aan de bovenkant, inclusief een warm en aanwezig middenbereik en een verrassende sprankeling in de hoge tonen. Het aangeboden geluid zal je niet verbazen, vooral in vergelijking met leiders als Apple's nieuwste AirPods Pro en Sennheiser's Momentum True Wireless 3, maar het concurreert goed met sommige oordopjes die kosten een stuk meer.

  Er zijn een aantal mooie momenten om te ontdekken met deze oordopjes, die alleen maar beter zullen worden als je een telefoon hebt die hun LDAC-codec ondersteunt. Akoestische gitaren zoemen met een gouden gloed, cimbalen bieden wat poederachtige sustain en knapperige synths worden uitgehouwen met textuurpizazz.

  Het scherpere detail bovenaan komt met een aantal compromissen; lichtere instrumenten zijn soms iets te broos en naar mijn smaak, en hetzelfde geldt voor vooral schreeuwende podcaststemmen. De bas wordt af en toe ook een beetje dreunend, daarom zou ik graag toegang hebben tot een EQ. Maar vooral voor oordopjes op instapniveau levert de Mini Pro HS een bevredigende geluidservaring.

  De oordopjes maakten ook indruk met een geweldige gesprekskwaliteit. Oproepen aan mijn kant klonken duidelijk, en hoewel ze misschien niet de windbufferende vaardigheden van vlaggenschip-oordopjes hebben, zeiden vrienden dat ze geen idee hadden dat ik oordopjes gebruikte tijdens reguliere gesprekken.

  Soundpeats Mini Pro HS Mic Sample: Stille kamer

  Soundpeats Mini Pro HS microfoonvoorbeeld: lawaaierige kamer

  Ruime batterijduur

  Hannah Stryker/Review Geek

  • Batterijcapaciteit oordopjes: 45mAH
  • Capaciteit behuizing: 300mAH
  • < strong>Afspeeltijd oordopjes SBC: 7,5-8 uur SBC (geen ANC); 6-6,5 uur SBC (ANC)
  • Afspeeltijd oordopjes LDAC: 5+ uur (geen ANC), 4+ uur LDAC (ANC)
  • < sterk>Hoesje opladen: Pp tot 28 uur in totaal (2,5 keer opladen in hoes)
  • Oplaadtijd oordopjes: 1,5 uur
  • Opladen in hoes Tijd: 1,5 uur

  Het zou je vergeven zijn als je een beetje in de war raakt bij het lezen van de afspeeltijd van de batterij van draadloze oordopjes, maar vooral de Soundpeats Mini Pro HS. Je moet natuurlijk rekening houden met zowel de oordopjes als de oplaadcassette, maar de oordopjes… de afspeeltijd hangt ook af van het feit of je ANC gebruikt of niet, en of je LDAC hebt ingeschakeld.

  Voor de meeste mensen kun je ten minste zes uur afspeeltijd verwachten met ANC ingeschakeld, en tot acht uur zonder. Je krijgt een stuk minder dan dat met de LDAC-codec, maar hij is er wanneer je hem nodig hebt als je je streamingkwaliteit wilt verbeteren.

  Moet je de Soundpeats Mini Pro HS kopen?

  Hannah Stryker/Review Geek

  De Mini Pro HS is een andere solide budgetoptie van Soundpeats. Voor ongeveer $ 60 of minder leveren ze een goede geluidskwaliteit, een serieus comfortabel ontwerp dat er meer premium uitziet dan het kost, en natuurlijk de gouden gans (of ganzen?), zowel ruisonderdrukking als transparantiemodi.

  Hoewel de ruisonderdrukking verre van van de bovenste plank is, is het een kleine inkeping boven de Soundpeats T3, en het ronde ontwerp maakt dit een goed alternatief voor degenen die niet van de AirPods-stijl houden. Als je telefoon LDAC ondersteunt, is dat nog een kleine check in de prestatiekolom van de Mini Pro HS.

  De Soundpeats T3 is een goed alternatief voor wie nog minder wil uitgeven, terwijl hij ergens voor springt zoals Anker's uitstekende Soundcore Space A40 krijgt u veel verbeterde ruisonderdrukking en betere functies in het algemeen. Maar als uw budget rond de $ 60 ligt, zijn de Soundpeats Mini Pro HS een goede waarde.

  Beoordeling: 8/10 Prijs: $ 60 Amazon Soundpeats

  Dit is wat we leuk vinden

  • Goede geluidskwaliteit voor het geld
  • LDAC-ondersteuning voor Android-telefoons
  • Basisruisonderdrukking en transparantie
  • Geweldige bediening
  • Comfortabel en wendbaar ontwerp
  • Goede batterijduur

  En wat we doen 't

  • Een app zou leuk zijn
  • Bas en treble af en toe agressief
  • Geen automatische pauze