Justice Singhs navn sendt for opphøyelse som Tripura HC CJ

0
35

Høyesterettskollegiet anbefalte onsdag å heve dommer Jaswant Singh fra Orissa High Court som sjefsjef for Tripura High Court.

En offisiell uttalelse sa “Høyesterettskollegiet har i sitt møte holdt den 25. januar 2023, etter revurdering og i overtredelse av sin tidligere anbefaling datert 28. september 2022, anbefalt heving av dommer Jaswant Singh, dommer, Orissa High Court & #8230; som sjefsjef for Tripura High Court”. Ved sin avgjørelse 28. september 2022, hadde kollegiet anbefalt uthevelse av justitiarius Jaswant Singh som sjefsjef for selveste Orissa High Court. Anbefalingene inkluderte også en om å overføre den nåværende sjefsjefen i Orissa HC S Muralidhar som sjefsjef for Madras HC. Det skal imidlertid ennå ikke godkjennes av senteret. © The Indian Express (P) Ltd