Gör mer mellan laddningarna med denna AMD Surface Laptop 4-affär

0
62
Microsoft

Microsoft främjar förbättrad effektivitet med sin AMD-drivna Surface Laptop 4, tillgänglig till 29 januari för endast $749,99 ($150 rabatt). Den rabatterade bärbara datorn körs på AMDs Ryzen 5-chip, vilket ger dig mer tid med varje laddning än Intels motsvarighet utan att offra funktionalitet.

Att arbeta från vägen har aldrig varit mer tilltalande än med Microsofts snygga Surface Laptop 4. Den 13,5-tums pekskärmen är precis tillräckligt stor för att tillgodose en mängd olika användare, från författare på resande fot till fjärranställda som loggar in för veckomöten på det lokala kaffehuset, och alla däremellan. AMD Ryzen 5 håller saker igång 70 % snabbare än tidigare Surface-modeller och använder mindre batterikraft. Du kommer att kunna köra dina viktiga applikationer och program längre utan att behöva rusa till ett uttag. Baserat på normal användning kan den 13,5-tums bärbara datorn 4 gå i upp till 19 timmar innan den behöver laddas.

Microsoft Surface Laptop 4

Microsofts Surface Laptop 4 med AMD Ryzen 5-chip är en kraftfull och bärbar arbetsstation som kan köra det viktigaste i nästan en hel dag.

Bästa köp

749,99 USD
899,99 USD Spara 17 %

Trots den mer kraftfulla AMD Ryzen 5 är Surface Laptop 4 gjord för enkla affärsapplikationer. Med basmodellen får du en 256 GB SSD och 8 GB RAM, vilket är mer än tillräckligt för att driva Microsoft 365, Edge och annan mjukvara med låg efterfrågan. Precis som andra bärbara Surface-datorer har den här modellen ett 3:2-skärmförhållande, vilket ger dig mer skärmutrymme för multitasking på delad skärm och förbättrad produktivitet. För ökad mångsidighet har den bärbara datorn även USB-C- och USB-A-portar för att stödja dongeln för Arc Wireless BlueTrack Ambidextrous Mouse eller Microsofts officiella nummerlapp i full storlek.

Skaffa Microsofts Surface Laptop 4 med AMD Ryzen 5 till försäljning för 749,99 USD (150 USD rabatt) fram till den 29 januari. Agera snabbt för att säkra en strömlinjeformad bärbar arbetsstation som främjar en lång batteritid och tillräckligt med intern kraft för att köra dina nödvändiga applikationer.< /p>

Microsoft Surface Laptop 4

Microsofts Surface Laptop 4 med AMD Ryzen 5-chip är en kraftfull och bärbar arbetsstation som kan köra det viktigaste i nästan en hel dag.

Bästa köp

749,99 USD
899,99 USD Spara 17 %

LÄS NÄSTA

  • › Android-skärmen kommer inte att rotera? Så här åtgärdar du det
  • › Google Chrome lanserar nya sekretessfunktioner
  • › Gör dig redo för liveshower på Netflix
  • › Samsung’s nya 144Hz spelskärm är i grunden en TV
  • › Svettas till dina favoritlåtar med dessa Bose Sport Earbuds för $20 rabatt
  • › Din Google TV kommer nu att visa dig fler annonser