Google bereidt een andere Find My Device-functie voor om het op te nemen tegen Apple

0
51
Google

Op dit moment is het vrij duidelijk dat Android zijn Find My Device-app wil transformeren in een netwerk vergelijkbaar met Apple’s “Find My” om verloren en gestolen apparaten op te sporen. Google begon de wijzigingen in december te plagen en nu zien we hints van nieuwe functies die binnenkort beschikbaar zouden kunnen zijn.

Voor degenen die het niet weten, Google’s “Find My Device” kan Android-telefoons, tablets, Chromebooks, smartwatches en meer volgen, maar het is lang niet zo nuttig als de volgservice van Apple. Het lijkt er echter op dat Google gebruikers wil helpen verloren of gestolen Android-apparaten of compatibele accessoires te vinden, ongeacht of ze verbonden zijn met internet.

Sommige gebruikers met adelaarsogen op Twitter zagen een verandering die binnenkort zou kunnen komen, waardoor Google “recente locaties” van uw apparaat. Dit is een optie in de instellingen, maar eenmaal ingeschakeld, heeft de service een goed idee van de laatst bekende locatie van een apparaat, zelfs als de batterij leeg is of de verbinding met internet wordt verbroken.

GERELATEERDGoogle gaat mogelijk zijn eigen AirTag-trackers maken

Op dit moment kan de service van Google een telefoon of bijbehorende accessoires actief volgen, maar dat is het dan ook. Vorige week berichtten we over een nieuw AirTag-achtig accessoire in de maak van Google, wat suggereert dat het op het punt staat de service uit te breiden naar wat Apple momenteel aanbiedt.

In de toekomst zal Google’ s Find My Device zou kunnen veranderen in een heel netwerk voor het volgen van al uw Android-apparaten, inclusief zijn eigen Pixel-trackers en meer. Het is moeilijk te zeggen, maar we verwachten meer te weten te komen tijdens het jaarlijkse ontwikkelaarsevenement van Google in mei.

via Android Police

The 6 Best Android Smartphones of 2022 Best Overall Samsung Galaxy S22+ Amazon

$849.99
$999,99 Bespaar 15%

Beste middenklasse Google Pixel 6 Shop nu Beste budget OnePlus Nord N10 5G Shop nu Beste Premium Samsung Galaxy S22 Ultra Amazon

$ 959,00
$ 1199,99 Bespaar 20 %

Beste kleine l Google Pixel 4a Shop nu Beste opvouwbare Samsung Galaxy Z Flip3 Shop nu