Du er banebryter for New India: PM Modi til NCC-kadetter

0
33

Spesielle programmer for NCC-kadetter kjøres i dusinvis av distrikter over hele landet som en del av hvilke spesialopplæring blir gitt ved hjelp av de væpnede styrkene, sa statsminister Narendra Modi til NCC-kadetter og NSS-frivillige onsdag.

I en adresse til dem sa Modi at dette ikke bare vil gjøre ungdommen klar for fremtiden, men at de også vil ha muligheten til å fungere som førstehjelper når det trengs. “Du er ung, dette er på tide for deg å gjøre fremtiden din. Du er skaperen av nye tanker og nye standarder. Du er banebryteren for New India,” sa han.

Han la merke til bidragene fra NCC- og NSS-frivillige under pandemien og fremhevet regjeringens innsats for å oppmuntre organisasjoner som dem. Statsministeren sa i løpet av de siste ukene at han hadde muligheten til å møte landets ungdom flere ganger.

“For en måned siden feiret vi ‘Veer Bal Diwas’, fikk vi en mulighet til å hilser tapperheten og offeret til de modige sønnene,» sa han.

Subscriber Only StoriesView All

Bytter ut adresser med tre ord… What3words-verdenen

Delhi-konfidensielt: Pro-offentlig på republikkdagen

Møt kvinnen som fant navn savnet på velgerlisten i UP — og tok th…

På DGP-møtet flagger offiserer islamistiske, hindutva-drakter i radikalisering Bruk nyttårskampanjekode SD25

Han sa at det er to grunner til viktigheten av dialogen hans med ungdommen. «For det første på grunn av energien, friskheten, nyheten og lidenskapen til ungdommen som all positiviteten fortsetter å inspirere meg til å jobbe hardt dag og natt,» sa han.

«Alle dere representerer drømmenes ambisjoner i denne 'Amrit Kaal' og du kommer til å bli den største fordelen av 'Viksit Bharat' og du bærer det største ansvaret for å bygge den.»

© The Indian Express (P) Ltd