Doe meer tussen oplaadbeurten door met deze AMD Surface Laptop 4-deal

0
40
Microsoft

Microsoft promoot verbeterde efficiëntie met zijn AMD-aangedreven Surface Laptop 4, beschikbaar tot 29 januari voor slechts $ 749,99 ($ ​​150 korting). De afgeprijsde laptop werkt op AMD's Ryzen 5-chip, waardoor je meer tijd hebt met elke oplaadbeurt dan zijn Intel-tegenhanger, zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit.

Onderweg werken is nog nooit zo aantrekkelijk geweest als met de gestroomlijnde Surface Laptop 4 van Microsoft. Het 13,5-inch touchscreen is net groot genoeg om tegemoet te komen aan een verscheidenheid aan gebruikers, van schrijvers onderweg tot externe medewerkers die zich aanmelden voor wekelijkse bijeenkomsten in het plaatselijke koffiehuis, en iedereen daar tussenin. De AMD Ryzen 5 zorgt ervoor dat dingen 70% sneller werken dan eerdere Surface-modellen en verbruikt minder batterijvermogen. U kunt uw cruciale applicaties en programma's langer gebruiken zonder dat u naar een stopcontact hoeft te rennen. Bij normaal gebruik gaat de 13,5-inch Laptop 4 tot 19 uur mee voordat hij moet worden opgeladen.

Microsoft Surface Laptop 4

Microsoft's Surface Laptop 4 met AMD Ryzen 5-chip is een krachtig en draagbaar werkstation dat bijna een hele dag kan draaien met de essentiële zaken.

Best Buy

$ 749,99
$ 899,99 Bespaar 17%

Ondanks de krachtigere AMD Ryzen 5 is de Surface Laptop 4 gemaakt voor simpele zakelijke toepassingen. Met het basismodel krijg je een SSD van 256 GB en 8 GB RAM, wat meer dan genoeg is om Microsoft 365, Edge en andere low-demand software van stroom te voorzien. Net als andere Surface-laptops heeft dit model een schermverhouding van 3:2, waardoor je meer schermruimte hebt voor multitasking op een gesplitst scherm en een hogere productiviteit. Voor extra veelzijdigheid beschikt de laptop ook over USB-C- en USB-A-poorten ter ondersteuning van de dongle voor de Arc Wireless BlueTrack Ambidextrous Mouse of het officiële full-size numerieke toetsenblok van Microsoft.

Grijp Microsoft's Surface Laptop 4 met AMD Ryzen 5 te koop voor $ 749,99 ($ ​​150 korting) tot 29 januari. Handel snel om een ​​gestroomlijnd draagbaar werkstation te beveiligen dat een lange batterijduur en voldoende interne kracht bevordert om uw benodigde applicaties uit te voeren.< /p>

Microsoft Surface Laptop 4

Microsoft's Surface Laptop 4 met AMD Ryzen 5-chip is een krachtig en draagbaar werkstation waarop je bijna een hele dag kunt werken.

Best Buy

$ 749,99
$ 899,99 Bespaar 17%

LEES VOLGENDE

  • › Android-scherm draait niet? Hier leest u hoe u dit kunt oplossen
  • › Google Chrome rolt nieuwe privacyfuncties uit
  • › Bereid je voor op liveshows op Netflix
  • › De nieuwe 144Hz-gamingmonitor van Samsung is eigenlijk een tv
  • › Zweet naar je favoriete nummers met deze Bose Sport-oordopjes voor $ 20 korting
  • › Uw Google TV laat u nu meer advertenties zien