Delhi Confidential: En speciell hirsräknare vid Delhi L-Gs At Home-evenemang

0
32

Ingen hirspris: Flankerad av dhokla och chana-bhatura på ena sidan och gulab jamun på den andra, var en speciell hirsräknare vid Delhi Lieutenant Governor V K Saxena's At Home höjdpunkten på tisdagen . På menyn stod en ragi chila med exotiska grönsaker och ragi idli.

Det årliga evenemanget deltog i Delhis chefsminister Arvind Kejriwal, BJP-parlamentsledamöterna Gautam Gambhir, Manoj Tiwari och Parvesh Verma och flera politiker och byråkrater. FN:s generalförsamling har utropat 2023 till Millets år på Indiens rekommendation.

Raag no-boundary: Musik, sägs det, känner inga gränser. Och det inkluderar politiska gränser också.

På lördag kommer den kända ghazalsångerskan Anita Singhvi, fru till senior kongressledaren Abhishek Singhvi, att utföra en livekonsert på India Islamic Cultural Centre. Delhis chefsminister och Aam Aadmi-partiets chef Arvind Kejriwal, ofta i Delhi-kongressens skottlinje, kommer att vara huvudgäst vid ghazal- och sufikonserten – Dayar-e-Ishq.

Berättelser endast för prenumeranterVisa alla

Delhi Konfidentiellt: Kändisar samlas för att hjälpa EG att uppmuntra väljare att. ..

Medan MP:s Badnagar tehsil kämpade mot pandemin, lokal busshållplats omvandlas till …

Tigersafari i Corbett reserv: SC-panelen slår emot tidigare minister, policy

BV Doshi går bort: Fem funktioner som definierade mästerarkitekten&#82…Använd nyårskampanjkod S D25

© The Indian Express (P) Ltd