De 10 beste actiefilms om gratis te streamen in 2023

0
37
Blackregis/Shutterstock.com

U hoeft niet te betalen voor een streamingabonnement om je actiefilmfix. Gratis streamingdiensten hebben tal van films vol actie uit verschillende tijdperken en subgenres, van vechtsporten tot misdaadthrillers. Dit zijn de beste actiefilms om gratis te streamen.

Update, 25-1-23:Omdat ze de gratis streamingplatforms hebben verlaten, hebben we Hero, John Wick, Live Free or Die Hard, Robocop en The Rundown vervangen door nieuwe aanbevelingen voor actiefilms.

Tabel met Inhoud

Battle Royale
Becky
Braven
Death Proof
The Debt Collector
Heat
Highlander
Kickboxer
Ong-Bak: The Thai Warrior
Red Cliff

GERELATEERD: De 10 beste Horrorfilms om gratis te streamen in 2023

Battle Royale

Video afspelen

Voor The Hunger Games was er de Japanse film Battle Royale. Het gaat ook over een toekomst waarin schoolgaande kinderen het tegen elkaar opnemen in dodelijke spelletjes, waarbij er maar één als winnaar uit de bus komt. Regisseur Kinji Fukasaku ensceneert enkele meedogenloze gevechten tussen de studenten, waarbij de focus bijna volledig op het eiland blijft waar een middelbare schoolklas vastzit en gedwongen wordt te vechten.

Battle Royale is al jaren in sommige landen verboden en is even spannend als akelig, een demente dystopische visie die het publiek ertoe aanzet onschuldige kinderen te laten vechten en doden.

Battle Royale wordt gratis gestreamd met advertenties op Freevee, Plex, Pluto TV, Redbox, The Roku Channel, Tubi en Vudu, en gratis via lokale bibliotheken op Hoopla en Kanopy.

Bekijk op FreeveeWatch op PlexWatch op Pluto TVWatch op Redbox

Becky

Video afspelen

Kevin James vechten tegen een 13-jarig meisje klinkt niet noodzakelijkerwijs als de formule voor een succesvolle actiefilm, maar de filmmakers achter Becky slagen er opmerkelijk goed in. James is verrassend overtuigend als de dreigende leider van een bende neonazi's, die de jonge Becky (Lulu Wilson) en haar familie gijzelen in hun vakantiehuis.

De bende is op zoek naar een niet-gespecificeerd verborgen item in het huis en ze zijn bereid iedereen te martelen en te vermoorden om het te bemachtigen. Becky ontsnapt en zet een tegenaanval in die deels Rambo, deels Home Alone is, in een creatieve en vaak gruwelijke strijd op leven en dood.

Becky streamt gratis via lokale bibliotheken op Hoopla.

> Bekijk op Hoopla

GERELATEERD: De beste actiefilms op Netflix in 2022

Braven

Video afspelen

Jason Momoa heeft zichzelf bewezen in franchises met een groot budget als Aquaman en Game of Thrones, maar in Braven laat hij zien dat hij net zo goed in staat is om een ​​gruizige, kleinschalige actiefilm te dragen. Hij speelt het titelpersonage, een ruige, toegewijde familieman, die zich in een patstelling bevindt met meedogenloze drugsdealers in zijn afgelegen hut.

Regisseur Lin Oeding ensceneert een akelige actie van dichtbij, met Braven hij gebruikt elk gereedschap dat hij tot zijn beschikking heeft om de slechteriken aan te pakken. Garret Dillahunt snauwt en spot als de slechterik, en Stephen Lang krijgt zijn eigen actieheldmomenten als de zieke maar nog steeds felle vader van Braven.

Braven streamt gratis met advertenties op Freevee, Plex, Redbox, Tubi, Vudu en YouTube.

Kijk op FreeveeWatch op PlexWatch op TubiWatch op Redbox

Death Bewijs

Video afspelen

De bijdrage van Quentin Tarantino aan de dubbelfilm van Grindhouse krijgt niet zoveel aandacht als sommige van zijn andere films, maar het is een vermakelijk smerige, no-nonsense film in exploitatiestijl met fantastisch stuntwerk. . Kurt Russell speelt de hot rod-rijdende moordenaar die bekend staat als Stuntman Mike, die zijn gelijke ontmoet in een kwartet van vrouwen die besluiten zijn moorddadige razernij te stoppen.

Met stuntvrouw Zoë Bell aan het hoofd van de cast, levert Tarantino een verbluffende auto -achtervolgingsbeelden, naast zijn typische vlijmscherpe dialogen en moeiteloos coole personages.

Death Proof wordt gratis gestreamd met advertenties op Plex, The Roku Channel en Vudu.

Bekijk op RokuWatch op PlexWatch op Vudu

GERELATEERD: De beste actiefilms op Amazon Prime Video in 2022

The Debt Collector

Video afspelen

Ster Scott Adkins en regisseur Jesse V. Johnson zijn een actie B-filmdroom team, en The Debt Collector is misschien wel hun beste samenwerking. Het is een luchtige, komische thriller met in de hoofdrol Adkins als een worstelende martial arts-instructeur die een baan aanneemt om schulden te innen voor de maffia.

Adkins heeft een geweldige chemie met mede-B-filmveteraan Louis Mandylor als de doorgewinterde incassobureau die hem de kneepjes van het vak laat zien. De twee reizen door Los Angeles, slaan lowlifes in elkaar, innen schulden en gaan op weg naar een onvermijdelijke confrontatie met de echte slechteriken.

De Debt Collector streamt gratis met advertenties op Plex.

> Kijk op Plex

Heat

Video afspelen

Het klassieke misdaaddrama van Michael Mann is meer dan alleen een actiefilm, het bevat een van de meest intense schietpartijen die ooit op het scherm zijn vertoond, tussen de LAPD en leden van een overvalbende onder leiding van crimineel Neil McCauley (Robert De Niro). De film is opgebouwd rond het samenspel tussen McCauley en LAPD luitenant Vincent Hanna (Al Pacino), die de bemanning van McCauley volgt.

McCauley en Hanna hebben geen directe interactie voor het grootste deel van de film, maar ze beïnvloeden elkaars elke beweging. Mann onderzoekt op meesterlijke wijze de mannelijke identiteit in de context van een uitgestrekte, spannende thriller.

Er wordt gratis gestreamd met advertenties op Plex en Tubi.

Bekijk op TubiWatch op Plex

GERELATEERD: De 10 beste actiefilms op Hulu in 2022

Highlander

Spelen Filmpje

Onsterfelijke krijgers strijden door de eeuwen heen in deze bombastische actiefantasie van regisseur Russell Mulcahy. Met zijn soundtrack vol Queen arena-rockhymnes, komt Highlander soms over als een muziekvideo van twee uur, alleen op de beste manier. Christopher Lambert speelt een van de laatste eeuwige strijders, die in het moderne New York City woont en zich voorbereidt op een laatste gevecht met zijn oude vijand. Zoals de overlevering zegt, “er kan er maar één zijn” dus de twee moeten vechten tot de dood – die alleen kan worden bereikt via onthoofding. Het is een over-the-top epos dat een franchise heeft gelanceerd vol dichte mythologie.

Highlander streamt gratis met advertenties op Dark Matter TV, Freevee, Peacock, Plex, The Roku Channel, Shout Factory TV en Vudu, en gratis via lokale bibliotheken op Hoopla.

Bekijk op Dark Matter TVBekijk op PeacockBekijk op Shout Factory TVBekijk op Vudu

Kickboxer

Video afspelen

Een vroege ontsnappingsrol voor Jean-Claude Van Damme, Kickboxer is onmiskenbaar dom, maar het is een fantastische showcase van de vechtsportvaardigheden die Van Damme tot een superster hebben gemaakt. Van Damme schreef mee aan het verhaal en choreografeerde de gevechten, waardoor hij een perfect voertuig creëerde voor zijn talenten. Hij speelt een Amerikaanse kickbokser uit op wraak nadat zijn broer tijdens een gevecht verlamd raakte. Kurt Sloane van Van Damme neemt deel aan ontzettend goedkope trainingsmontages terwijl hij zich voorbereidt op de strijd tegen de corrupte Thaise vechter die zijn broer kreupel heeft gemaakt.

Kickboxer wordt gratis gestreamd met advertenties op Freevee, Plex, Pluto TV , Redbox, The Roku Channel, Tubi en Vudu, en gratis via lokale bibliotheken op Hoopla.

Kijk op Pluto TV Kijk op Redbox Kijk op Vudu Kijk op Hoopla

GERELATEERD: De 10 beste actiefilms op HBO Max in 2022

Ong-Bak: de Thaise krijger

Video afspelen

De Thaise vechtsportster Tony Jaa barstte los op het toneel met deze kinetische showcase voor zijn talenten. De plot is rudimentair, met in de hoofdrol Jaa als een dorpeling die naar Bangkok reist om een ​​gestolen standbeeld terug te vinden, waarbij hij het opneemt tegen verschillende misdadigers en criminelen. Het eenvoudige verhaal geeft Jaa de ruimte om zijn duizelingwekkende Muay Thai-bewegingen te oefenen, in een vorm van vechtsporten die vóór deze film zelden op het scherm werd belicht. Jaa en regisseur Prachya Pinkaew gebruiken slow motion en meerdere camerahoeken om ervoor te zorgen dat elke geweldige stunt ten volle kan worden gewaardeerd.

Ong-Bak: The Thai Warrior streamt gratis met advertenties op Crackle, Plex, Redbox, Het Roku-kanaal, Tubi en Vudu, en gratis via lokale bibliotheken op Hoopla en Kanopy.

Bekijk op CrackleWatch op PlexWatch op HooplaWatch op Kanopy

Red Cliff

Video afspelen

De legendarische Hong Kong-actieregisseur John Woo keerde terug van zijn verblijf in Hollywood om dit opwindende oorlogsepos vol adembenemende actie te regisseren. De film speelt zich af tijdens de Battle of Red Cliffs in het derde-eeuwse China, met in de hoofdrollen Tony Leung en Takeshi Kaneshiro als bevelhebbers van de enorm in de minderheid zijnde strijdkrachten van twee regionale leiders die standhouden tegen een meedogenloze krijgsheer.

Woo prijst opwinding over historische nauwkeurigheid, maar de vakkundig geënsceneerde grootschalige gevechtsscènes maken gemakkelijk alle vrijheden goed die met de werkelijke geschiedenis zijn genomen.

Red Cliff streamt gratis met advertenties op Crackle, Plex, Pluto TV en Vudu, en gratis via lokale bibliotheken op Hoopla.

Watch on CrackleWatch on PlexWatch on HooplaWatch on Pluto TV The Best Streaming Devices of 2022 Beste algehele streamingapparaat Roku Streaming Stick 4K (2021) Amazon

$39,95
$ 49,99 Bespaar 20%

Best budget streaming-apparaat Fire TV Stick Lite (2020) Amazon

$ 29,99
 

Beste Roku-streamingapparaat Roku Ultra (2022) Amazon Beste Fire TV-apparaat Fire TV Stick 4K (2021) Amazon

$ 49,99
 

Beste Google TV-apparaat Chromecast met Google TV (2020) Nu winkelen Beste Android TV-apparaat NVIDIA SHIELD Pro (2019) Amazon < p class="product-price">$ 184,99
$ 199,99 Bespaar 8%

Beste Apple TV Apparaat Apple TV 4K (3e generatie) Amazon

$144,95
&nbsp ;

LEES VOLGENDE

  • › Het internetarchief is het best bewaarde filmgeheim van het web
  • › De 10 beste actiefilms op Hulu in 2022
  • › De 10 beste videogamefilms die beschikbaar zijn om te streamen in 2023
  • › Hoe de actiethrillerfilms van Liam Neeson te streamen in 2022
  • › De 10 beste actiefilms op HBO Max in 2022
  • › De 10 beste originele tv-series van Hulu in 2022
  • › Hoe elke ‘Resident Evil’ Film en tv-serie in 2023
  • › Microsoft lanceert een nieuwe manier om games te spelen