Allereerste India Stack-ontwikkelaarsconferentie gehouden in Delhi

0
37

De allereerste India Stack Developer Conference werd vandaag geopend door Rajeev Chandrasekhar, staatsminister voor Elektronica en Informatietechnologie. Volgens de MeitY namen meer dan 100 verschillende startups, brancheverenigingen en andere organisaties deel aan het evenement. Het werd ook bijgewoond door delegaties uit G20-landen.

Tijdens zijn toespraak zei Chandrasekhar dat het doel van de conferentie was om de acceptatie van India Stack onder verschillende landen te vergroten. “Onze missie als natie is om India Stack of het deel van de stack aan te bieden aan die ondernemingen & landen over de hele wereld die willen innoveren en digitale transformatie verder willen integreren, uitvoeren en implementeren”, aldus de minister.

Lees ook |Microsoft lost netwerkproblemen op die clouduitval veroorzaakten

India Stack verwijst naar het ambitieuze project van de Indiase regering om een ​​uniform softwareplatform te creëren dat erop gericht is de bevolking van het land het digitale tijdperk binnen te leiden. Het is een verzamelnaam voor een reeks open AI's en digitale goederen waarmee overheden, bedrijven en andere organisaties identiteits-, gegevens- en betalingsinfrastructuur op grote schaal kunnen benutten.

“Wat we vandaag hebben is #IndiaStack 1.0. Het zal genuanceerder, intelligenter en verfijnder worden en zal met de tijd blijven evolueren. Het gebruik van datasets en AI zal deel uitmaken van de innovatiereis van India Stack”, voegt Chandrasekhar toe. Hoewel het platform India op zijn naam heeft staan, hoopt de regering dat meer landen zich bij de kar zullen aansluiten en hun digitale infrastructuur op de stapel zullen bouwen.

Alleen verhalen van abonneesAlles bekijken

Delhi Confidential: Pro-publiek op de Dag van de Republiek

Maak kennis met de vrouw die vond dat er een naam ontbrak op de kiezerslijst in UP — en nam de…< figuur>

Op DGP-bijeenkomst markeren agenten islamisten, Hindutva outfits in radicalisering

Lessen uit Covid: Jharkhand's eerste enquête onder migrantenNieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen

© IE Online Media Services Pvt Ltd