Airtel verhoogt het minimale maandelijkse oplaadplan tot Rs 155 in zeven cirkels

0
45

Bharti Airtel heeft onlangs aangekondigd dat het het abonnement van Rs 99 zal stopzetten en het minimale maandelijkse oplaadplan zal verhogen tot Rs 155 in kringen van Andhra Pradesh, Himachal Pradesh, Bihar, Karnataka, Rajasthan en Noordoost. In november vorig jaar deed de netwerkprovider hetzelfde in Haryana en Odisha en had plannen om hetzelfde in heel India uit te rollen. per seconde en 200 MB data met een gesprekstijd van Rs 99.

Wat biedt het Airtel Rs 155 prepaid abonnement?

Het Rs 155-abonnement heeft een geldigheidsduur van 24 dagen en wordt geleverd met onbeperkte spraakoproepen en 1 GB mobiele data. Gebruikers krijgen ook 300 sms-berichten, die Rs 1 kosten voor lokale sms en Rs 1,5 voor nationale sms. Ook zullen abonnees 50 paise per MB moeten betalen nadat ze hun mobiele data hebben opgebruikt. Bijkomende voordelen zijn onder meer gratis Hellotunes en toegang tot Wynk Music.

Lees ook |Airtel biedt Disney+ Hotstar Super en Xstream Premium aan voor Rs 199 per maand.

Andere abonnementen die onder Rs 200 geprijsd zijn, omvatten het Rs 179-abonnement, dat geldig is van 28 dagen en wordt geleverd met onbeperkt bellen, 300 sms'en en 2 GB mobiele data en het abonnement van Rs 199, dat 30 dagen geldig is en onbeperkt bellen, 300 sms'en en 3 GB mobiele data biedt.

Het goedkoopste abonnement van Airtel, dat dagelijkse data biedt, kost Rs 209, heeft een geldigheidsduur van 21 dagen en biedt onbeperkte spraakoproepen, 100 sms'jes per dag en 1 GB mobiele data per dag, waarbij de snelheid wordt verlaagd tot 64 kbps.

Alleen abonneeverhalenAlles bekijken

Adressen vervangen met drie woorden… de wereld van What3wordsDelhi Confidential: Pro-public op Dag van de RepubliekMaak kennis met de vrouw die vond dat er een naam ontbrak op de kiezerslijst in UP — en nam de…

Tijdens de DGP-bijeenkomst markeren agenten islamistische, Hindutva-outfits in radicaliseringPas nieuwjaarspromotiecode SD25 toe

© IE Online Media Service s Pvt Ltd