Waarom u warm water moet laten lopen voordat u de vaatwasser gebruikt

0
42
Romix Image/Shutterstock.com

Natuurlijk, je weet waarschijnlijk al hoe je een vaatwasser moet laten draaien. U heeft waarschijnlijk ook uw eigen manier van laden en lossen. Maar er is één truc die uw was efficiënter kan maken.

U moet heet water in uw gootsteen laten lopen voordat u uw vaatwasser start.

Wat heeft het stromende water van je gootsteen echter te maken met je vaatwasser? Nou, het gaat allemaal om hoe je vaatwasser werkt. Hoewel niet elk apparaat hetzelfde is, worden vaatwassers meestal aangesloten op zowel de warm- als koudwaterleidingen. Wanneer u de machine start, duurt het even voordat het apparaat het water op de juiste temperatuur heeft gebracht om te wassen.

Als u eerst heet water in uw gootsteen laat lopen, start u uw apparaat op het goede spoor door al warm water door de leidingen te laten lopen. Dit versnelt de tijd die uw vaatwasser nodig heeft om het water op te warmen en verkort de looptijd.

Finish Jet-Dry Glansspoelmiddel

Uw reiniging in de wasmachine kan het ook helpen om beter te presteren.

Amazon

$10,47
 

Deze truc is vooral handig in de winter. Als je je gootsteen niet hebt gebruikt, kan het warme water de kou verdrijven, en voor degenen met boilers die even nodig hebben om op te warmen, is het een nog betere hack.

>

Het enige voorbehoud hier is dat de aanbeveling is om gewoon warm water te laten lopen. Gebruik dat water niet om de vaat voor te spoelen. Hoewel u misschien geneigd bent om voor te spoelen, zijn vaatwasmiddelen ontworpen om kleine stukjes etensresten, vet en ander vuil aan het oppervlak op te nemen. Je doet alleen maar extra werk.

De volgende keer dat je een grote hoeveelheid afwas wilt doen en dit snel wilt doen, ga je gang en zet je het hete water in je gootsteen aan.

>