Ubisoft ger Stadia-kunder en gratis GeForce NOW Ultimate testversion

0
36
NVIDIA, Ubisoft

Efter avstängningen av Stadia meddelade Ubisoft sin plan att överföra kunder’ molnspelsköp till Ubisoft Connect-plattformen. Nu mailar Ubisoft sådana kunder en månads kostnadsfri provperiod för NVIDIA GeForce NOW Ultimate.

Till skillnad från Stadia, som krävde spelköp eller premiummedlemskap, låter NVIDIA GeForce NOW dig streama de spel du redan äger på PC . Allt du behöver göra är att para ihop ditt Steam-, Epic- eller Ubisoft Connect-konto med GeForce Now-tjänsten.

RELATEDAktivera Bluetooth på din Stadia-kontroll före deadline 2024

Det här är en ganska generös kampanj. En månad GeForce NOW Ultimate kostar vanligtvis $20, och den stöder 4K 120Hz-strömning med grafik jämförbar med den för en RTX 4080-utrustad dator. (Som sagt, de flesta kunder kommer att sluta med RTX 3080-ekvivalent grafik, eftersom NVIDIA fortfarande bygger ut sin RTX 4080-plattform.)

Vi blev imponerade av GeForce NOW Ultimate-nivån när vi granskade den förra veckan . Som sagt, vi antar att kunder kommer att välja “Prioritet” medlemskap när deras provperiod är över, eftersom det erbjuder en upplevelse av hög kvalitet till halva priset av “Ultimate.”

Om du har köpt ett Ubisoft-spel på Stadia, kolla din e-post nu för denna gratis provperiod. Observera att du måste lösa in provperioden före 31 mars och att ditt GeForce NOW-konto kommer att återgå till “gratis” nivå när testversionen är klar.