Ubisoft geeft Stadia-klanten een gratis proefversie van GeForce NOW Ultimate

0
61
NVIDIA, Ubisoft

Na de stopzetting van Stadia kondigde Ubisoft zijn plan aan om het klantenbestand over te dragen. cloud gaming-aankopen naar het Ubisoft Connect-platform. Nu e-mailt Ubisoft dergelijke klanten een gratis proefperiode van een maand voor NVIDIA GeForce NOW Ultimate.

In tegenstelling tot Stadia, waarvoor game-aankopen of premiumlidmaatschappen vereist waren, kun je met NVIDIA GeForce NOW de games streamen die je al bezit op pc . Het enige dat u hoeft te doen, is uw Steam-, Epic- of Ubisoft Connect-account koppelen aan de GeForce Now-service.

GERELATEERDSchakel Bluetooth in op je Stadia-controller vóór de deadline van 2024

Dit is een behoorlijk genereuze promotie. Een maand GeForce NOW Ultimate kost meestal $ 20, en het ondersteunt 4K 120Hz-streaming met grafische afbeeldingen die vergelijkbaar zijn met die van een met RTX 4080 uitgeruste pc. (Dat gezegd hebbende, de meeste klanten zullen eindigen met RTX 3080-equivalente graphics, aangezien NVIDIA nog steeds bezig is met het uitbouwen van zijn RTX 4080-platform.)

We waren onder de indruk van het GeForce NOW Ultimate-niveau toen we het vorige week beoordeelden . Dat gezegd hebbende, gaan we ervan uit dat klanten zullen kiezen voor de “Priority” lidmaatschap zodra hun proefperiode voorbij is, omdat het een ervaring van hoge kwaliteit biedt voor de helft van de prijs van “Ultimate.

Als je een Ubisoft-game op Stadia hebt gekocht, controleer dan nu je e-mail voor deze gratis proefperiode. Houd er rekening mee dat u de proefversie vóór 31 maart moet inwisselen en dat uw GeForce NOW-account zal terugkeren naar de “gratis” niveau wanneer de proefperiode is voltooid.