OnePlus onthult 65-inch vlaggenschip smart-tv onder de Q-serie op 7 februari

0
32

Hoewel OnePlus vooral bekend staat om zijn smartphones, heeft het merk de laatste tijd zijn horizon verbreed en biedt het producten aan als monitoren, tv's, wearables – en zelfs een mechanisch toetsenbord. Het televisieaanbod is een van de betere op de markt, en het bedrijf voegt daar nu de OnePlus TV 65 Q2 Pro aan toe – het geheel nieuwe vlaggenschip smart TV.

De aankomende tv dient als een uitbreiding van het premium Q-serie-portfolio dat in 2019 debuteerde en volgens OnePlus samen met de OnePlus 11 en OnePlus Buds Pro 2 op 7 februari zal arriveren tijdens het Cloud 11-lanceringsevenement in Delhi.

< p>“De OnePlus TV Q-serie symboliseert de inspanningen van het merk om toonaangevende technologie met premium visuele en geluidsfuncties naar gebruikers in India te brengen. De OnePlus TV 65 Q2 Pro zal naar verwachting een grote sprong maken in de richting van deze inspanningen”, zegt het bedrijf.

Lees ook |Galaxy S23 tot OnePlus 11: Hier zijn de meest verwachte 'vlaggenschip'-smartphones van 2023

Gedetailleerde specificaties van de aankomende tv zijn nog niet gedeeld, maar Pete Lau zegt dat het een “reeks superieure hardware- en softwarefuncties biedt, terwijl het ook dient als hub voor een premium, slimmere verbonden ecosysteemervaring.”

p>Alleen abonneeverhalenAlles bekijken

Delhi Confidential : Beroemdheden komen samen om EC te helpen kiezers aan te moedigen om…

Terwijl parlementslid Badnagar tehsil de pandemie bestreed, werd een lokale bushalte omgebouwd tot …

Tijgersafari in Corbett-reservaat: SC-paneel hekelt voormalig minister, beleid />

BV Doshi overlijdt: vijf kenmerken die de meesterarchitect definieerden&#82…Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen

Hoe dan ook, de specificaties van de TV 65 Q2 Pro zijn eerder gelekt. Er wordt gezegd dat het een 65-inch QLED-scherm heeft met een 4K-resolutie en een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Audio wordt verzorgd door een 70W-luidspreker afgestemd door Dolby Atmos. Het heeft mogelijk 3GB RAM en 32GB opslag en zal aangepaste firmware uitvoeren die bovenop Google TV is gebouwd.

Het nieuwe product zal na de lancering beschikbaar worden gemaakt in offline winkels in India.

p> © IE Online Media Services Pvt Ltd