OnePlus avduker 65-tommers flaggskipsmart-TV under Q-serien 7. februar

0
60

Selv om OnePlus hovedsakelig er kjent for smarttelefonene sine, har merket utvidet horisonten på det siste og tilbyr produkter som skjermer, TV-er, bærbare enheter – og til og med et mekanisk tastatur. TV-tilbudene er et av de bedre på markedet, og selskapet legger nå til OnePlus TV 65 Q2 Pro – den helt nye flaggskipet smart-TV.

Den kommende TV-en fungerer som en forlengelse av premium Q Series-porteføljen som debuterte i 2019 og kommer sammen med OnePlus 11 og OnePlus Buds Pro 2 7. februar på Cloud 11-lanseringsarrangementet i Delhi, ifølge OnePlus.

< p>“OnePlus TV Q-serien symboliserer merkevarens innsats for å bringe bransjeledende teknologi med førsteklasses visuelle og lydfunksjoner til brukere i India. OnePlus TV 65 Q2 Pro forventes å ta et betydelig steg mot denne innsatsen, sier selskapet.

Les også |Galaxy S23 til OnePlus 11: Her er de mest etterlengtede “flaggskips”-smarttelefonene i 2023

Detaljerte spesifikasjoner for den kommende TV-en er foreløpig ikke delt, men Pete Lau sier at den gir en “serie med overlegne maskinvare- og programvarefunksjoner, samtidig som den fungerer som navet for en førsteklasses, smartere tilkoblet økosystemopplevelse.”

Historier kun for abonnenterSe alle

Delhi konfidensielt : Kjendiser kommer sammen for å hjelpe EC med å oppmuntre velgere til å…

Da MPs Badnagar tehsil kjempet mot pandemien, ble lokalt bussholdeplass omgjort til …

Tigersafari i Corbett-reservatet: SC-panel kritiserer tidligere minister, politikk

BV Doshi går bort: Fem funksjoner som definerte mesterarkitekten&#82…Bruk nyttårskampanjekode SD25

Uansett, spesifikasjonene til TV 65 Q2 Pro ble lekket tidligere. Det sies å ha en 65-tommers QLED-skjerm med 4K-oppløsning og 120Hz oppdateringsfrekvens. Lyden vil bli håndtert av en 70W høyttaler innstilt av Dolby Atmos. Det kan ha 3 GB RAM og 32 GB lagringsplass og vil kjøre en tilpasset firmware bygget på toppen av Google TV.

Det nye produktet er satt til å bli gjort tilgjengelig i frakoblede butikker i India etter lanseringen.

p> © IE Online Media Services Pvt Ltd