Meerdere apparaten snel opladen met de beste GaN-opladers

0
59
Zoomik/Shutterstock.com

Waar moet je op letten bij een GaN-oplader

We zijn gaan graven en hebben de beste GaN-opladers gevonden je zou moeten kopen. Voordat u echter op de koopknop drukt, zijn er bepaalde belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden om slim te kopen. Daarom hebben we deze GaN-opladerchecklist samengesteld ter referentie.

 • Vermogen: opladers die 10 watt tot 65 watt of meer leveren, worden als snel beschouwd -opladen. Dit is de standaard van Quick Charge tot Qi Wireless Charging-technologie. Houd dus het vermogen in watt in de gaten, hoe hoger hoe beter.
 • USB-ondersteuning: Alle GaN-laders bieden USB-ondersteuning. Verschillende GaN-laders ondersteunen echter verschillende soorten USB-kabels. Zorg ervoor dat degene die u leuk vindt, overeenkomt met de USB-poort van uw apparaat. Houd ook rekening met het aantal beschikbare USB-poorten als u meerdere apparaten heeft.
 • Compatibele apparaten: Over apparaten gesproken, sommige GaN-opladers ondersteunen een groter aantal apparaten dan andere. Kijk door het gedeelte met compatibele apparaten van de productbeschrijving (op de kooppagina) of vergelijk het vermogen en het poorttype met dat van uw apparaat.
 • UL- of andere certificering: De meeste elektrische apparaten die in de VS worden vervaardigd of gebruikt, vereisen UL-certificering. UL is niet het enige OHSA-goedgekeurde testlaboratorium. Er zijn tientallen anderen. Het is echter een van de meest populaire certificeringsnormen.

Nadat we een aantal belangrijke zaken hebben behandeld waar je op moet letten bij een goede GaN-oplader, is het tijd om op zoek te gaan naar kopen.

Klein maar krachtig: UGreen 10334 GaN-oplader

UGreen

Pro's

 • ✓ Extra snelle snellader van 65 watt met drie USB-poorten.
 • ✓ CarbonNeutral gecertificeerd en winnaar van de Red Dot Design award.
 • ✓ Lichtgewicht en draagbaar met krachtige ingebouwde bescherming.

Nadelen

 • ✗ De uitvoer kan in sommige gevallen afnemen.

De grootte van uw apparaat kan de kleine maar machtige UGreen 10334 GaN-oplader niet afschrikken. Hij kan elk compatibel apparaat aan, ongeacht zijn stroombehoefte. Deze supersnelle oplader van 65 watt heeft drie USB-poorten (een USB-C- en twee USB-A-poorten) en een blokcompact opvouwbaar ontwerp om op te starten. Het is CarbonNeutral gecertificeerd en heeft de Red Dot Design Award gewonnen.

De USB-C-poort kan 65 watt leveren, genoeg om de MacBook Air M2 in 30 minuten tot 51 procent op te laden. Het kan een solide vervangende oplader voor je MacBook zijn. Het beschikt over een intelligent Power Dispenser-systeem dat op intelligente wijze stroom verdeelt tijdens het opladen om uw apparaat te beschermen. Het meet 2,6 x 1,57 x 1,22 inch, weegt 4,6 ounce en is compatibel met een breed scala aan apparaten.

Klein maar krachtig

UGreen 10334 GaN-oplader

☆☆☆☆☆ Koppelingspictogram Lees recensie Volledige recensie van Geek

Deze kleine maar krachtige UGreen Gan-oplader ondersteunt snel snelladen van 65 watt en heeft verschillende prijzen gewonnen.

Amazon

$ 49,99
 

Premium ontwerp: Anker USB C-oplader

Anker

Pro's

 • ✓ Supersnelle oplader van 65 watt met vier speciale USB-poorten.
 • ✓ Slank ruimtebesparend ontwerp met zelfklevende pad.
 • ✓ Premium design met veel meer onder de motorkap.

Nadelen

 • ✗ Kan een zorgvuldiger behandeling vereisen.

Anker is een ander populair merk dat u kunt vertrouwen voor onder andere de beste GaN-laders. En de Anker USB C-oplader stelt niet teleur. Met een vermogen van 65 watt heeft de Anker USB C-oplader vier USB-poorten (dubbele USB-C-poorten en dubbele USB-A-poorten). U kunt snel opladen via de USB-C-hoofdpoort van 45 watt of via de andere USB-C-poort van 20 watt.

De dubbele USB-A-poorten ondersteunen ook snel opladen, zodat u tot vier apparaten tegelijk. Het heeft een 0,7-inch ultradun ruimtebesparend ontwerp met een zelfklevende pad die op elk oppervlak blijft plakken, zelfs onder uw bureau. Het maakt ook gebruik van de gepatenteerde MultiProtect-technologie van Anker, die temperatuurregeling en bescherming tegen overbelasting biedt.

Premium Design

Anker USB C-oplader

The Anker USB C Charger is een supersnelle GaN-oplader van 65 watt met een slank ontwerp en krachtige specificaties.

Amazon

$ 49,99
$ 65,71 Bespaar 24%

Anker

$ 49,99
$ 63,99 Bespaar 22%

Budgetvriendelijk: TECKNET GaN-oplader

TECKNET

Pro's

 • ✓ Zakvriendelijke prijzen en ontwerp.
 • ✓ Supersnelle oplader van 65 watt met drie USB-poorten.
 • ✓ Veel functies en brede compatibiliteit.

Nadelen

 • ✗ Uitgangsvermogen kan variëren.

GaN-laders zijn over het algemeen en relatief goedkoper gezien wat ze op tafel brengen. Als u echter nog steeds geld wilt besparen op de beste GaN-laders, moet u voor de TECKNET GaN-lader gaan. Deze snellader van 65 watt beschikt ook over drie USB-poorten (één USB-C-poort en twee USB-A-poorten). Hij kan een 15,4-inch MacBook Pro in slechts twee uur volledig opladen.

Deze compacte en draagbare MagSafe-compatibele GaN-oplader meet 2,2 x 1,95 x 1,18 inch en weegt 3,88 gram. Het beschikt over Power Delivery 3.0-technologie en andere ingebouwde beveiligingen die uw apparaat beschermen tegen overmatige stroom, overladen en oververhitting. Het is compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder telefoons, tablets, desktops, enz.

Budgetvriendelijk < h3>TECKNET GaN-oplader

Met 65 watt vermogen en drie USB-poorten is de TECKNET GaN-oplader in staat om uw apparaten snel op te laden.

Amazon

$ 36,99
$ 39,99 Bespaar 8%

Extra stopcontact: Baseus PowerCombo 6-in-1 GaN-oplader

Baseus

Pro's

  < li>✓ Twee stopcontacten plus vier USB-poorten voor uitgebreide connectiviteit.
 • ✓ 65 watt snel opladen ondersteund.
 • ✓ Inclusief 100 watt USB-kabel en AC-kabel.

Nadelen

 • ✗ Ondersteunt geen 220 volt stroombron, niet de beste voor internationale reizen.

Van alle GaN-laders in deze verzameling is de Baseus PowerCombo 6-in-1 GaN-lader de enige met stopcontacten; twee van hen. Het beschikt ook over twee USB-C- en twee USB-A-poorten — allemaal met snellaadmogelijkheden. Deze multifunctionele GaN-oplader heeft een vermogen van 65 watt, wat voldoende is om elk mobiel apparaat, inclusief laptops, snel op te laden.

Het heeft een ruimtebesparend ontwerp en is gemakkelijk mee te nemen of mee te nemen en wordt geleverd met een snellaadkabel van 100 watt type C en een verlengsnoer van 1,5 meter lang. Het wordt geleverd met een 45 graden gebogen stekkerontwerp en meet 4 x 2 x 1 inch met een gewicht van 15,5 gram. Het maakt gebruik van intelligente Advanced Partition Cooling-technologie om oververhitting te beheersen en uw apparaat te beschermen.

Extra stopcontact

Baseus PowerCombo 6-in-1 GaN-oplader

De Baseus PowerCombo GaN-oplader maakt gebruik van een robuuste 6-in-1-opstelling om al je apparaten in de kortst mogelijke tijd opgeladen te houden

Amazon

$ 47,99
$ 99,99 Bespaar 52%

Grote capaciteit: EHO GaN-oplader

EHO

Pro's

 • ✓ Grote capaciteit van 100 W voor ultrasnel snel opladen.
 • ✓ Vier USB-poorten voor maximale connectiviteit.
 • ✓ Lichtgewicht en compact met een 90 graden opvouwbaar stekkerontwerp.

Nadelen

 • ✗ Wattage soms minder dan geadverteerd.

Met 100 watt is de EHO GaN-oplader een van de beste GaN-opladers met grote capaciteit en zwaar gebruik die u kunt vinden. Het maakt gebruik van Power Delivery (PD) 3.0-technologie en wordt geleverd met vier poorten (drie USB-C en één USB-A). Hij heeft genoeg vermogen om een ​​MacBook Pro 16-inch laptop in minder dan twee uur volledig op te laden. De EHO GaN-oplader maakt gebruik van de nieuwste GaN III-technologie.

Met de EHO GaN-oplader die de leiding heeft, kunt u veilig andere apparaten (maximaal vier) meenemen naar het feest, aangezien er voldoende ruimte en stroom is rondgaan. Het is CE-, FCC- en ETL-gecertificeerd. Het beschikt over een 90 graden inklapbaar plug-ontwerp dat u gemakkelijk naar eigen inzicht kunt openen of sluiten. Het meet 2,5 x 2,5 x 1,2 inch en weegt 7,4 gram. We hebben ook de Satechi GaN-oplader van 165 watt besproken. en de snelste draadloze opladers voor uw apparaten.

Grote capaciteit

EHO GaN-oplader

Wat kunt u doen met 100 watt snellaadvermogen? Ontdek het met de EHO GaN-oplader van 100 watt.

Amazon

$ 55,99