Kerala SET: LBS Center for Science and Technology släpper svarsnyckel; steg för att kontrollera

0
68

Lal Bahadur Shastri Center for Science and Technology, Kerala släppte på måndagen svarsnyckeln för Kerala State Eligibility Test. Kandidater som dök upp för testet kan kontrollera svarsnyckeln på den officiella webbplatsen — lbscentre.kerala.gov.in

Läs även |KVS Rekrytering 2022: Preliminärt schema släppt för 15 undervisnings-, icke-undervisningsinlägg

Om någon sökande måste ta upp några utmaningar angående svarsnyckeln måste de göra det inom fem dagar från det att svarsnyckeln släpptes. Kandidater måste lämna in sin utmaning med giltigt bevis och skicka den till vice direktören (EDP), LBS Center for Science and Technology, Palayam, Thiruvananthapuram, i föreskrivet format.

Kerala SET: Hur man kontrollerar svarsnyckeln

Steg 1: Besök den officiella webbplatsen för LBS Center of Science and Technology — lbscentre.kerala.gov.in

Steg 2: Klicka på länken för svarsnyckel på hemsidan< /p>Berättelser endast för prenumeranterVisa alla

Delhi Konfidentiellt: Kändisar samlas för att hjälpa EC att uppmuntra väljarna att…

När MP:s Badnagar tehsil kämpade mot pandemin, omvandlades lokalbusshållplatsen till …

Tigersafari i Corbettreservat: SC-panel kritiserar tidigare minister, politik

BV Doshi går bort: Fem funktioner som definierade mästerarkitekten&#82…Använd nyårskampanjkod SD25

Steg 3: Se svarsnyckeln

“Klagomål som inte är underbyggda med stödjande dokument kommer inte att övervägas. Kuvertet som innehåller klagomålet ska överskrivas med ‘SET-januari-2023- Klagomål angående svarsnycklar’. Klagomål via e-post (ddcc.lbs@kerala.gov.in) kommer endast att tas emot om det stöds med dokument per post, och sådana klagomål med dokument bör också tas emot på detta kontor inom den föreskrivna tidsgränsen”, stod det i meddelandet.

Det stod vidare att klagomålet skulle åtföljas av en DD på 300 Rs för varje fråga som ifrågasatts. DD bör dras från vilken filial som helst av en nationaliserad bank till förmån för direktören, LBS Centre. Avgiften kommer att återbetalas om invändningen visar sig vara korrekt.

Klagomålet utan ovanstående format kommer inte att beaktas. Provet hölls den 22 januari.

© IE Online Media Services Pvt Ltd