Jharkhand is veilige haven geworden voor koeiensmokkelaars: BJP

0
54

JHARKHAND WOONT in het hart van premier Narendra Modi, met duizenden crores aan investeringen voor infrastructuurontwikkeling die aan de staat zijn gegeven, terwijl de alliantieregering van premier Hemant Soren jacht maakt op buit en corruptie, verklaarde de staat BJP op Maandag.

De kwestie kwam aan de orde tijdens de tweedaagse vergadering van de werkcommissie van de BJP in het district Deoghar, waarbij de partij de deelstaatregering ervan beschuldigde een verzoeningsbeleid te voeren. In een persbericht van maandag stelt de partij dat de staat een veilig gebied is geworden voor koeiensmokkel.

“Directief beleid en een doelloze, opportunistische overheid zijn synoniem geworden met buit, leugens en corruptie,” aldus de partij. “Deze regering heeft alle lagen van de armen opgelicht – de stammen, Dalits, achterlijken, boeren, vrouwen, de jeugd. De mahagathbandhan (grote alliantie) van de JMM, het Congres en de RJD is een mahathagbandhan (grote alliantie van schurken) gebleken.

Lees ook |1350 spoorharken gebruikt bij illegale steenwinning in Jharkhand: ED

De BJP zei dat de deelstaatregering 5 lakh banen beloofde aan de jeugd, maar dat tot nu toe “slechts 357 mensen een baan hebben gekregen”.Alleen abonneeverhalenAlles bekijken

Delhi Confidential : Beroemdheden komen samen om EC te helpen kiezers aan te moedigen…Terwijl parlementslid Badnagar tehsil de pandemie bestreed, werd de lokale bushalte omgebouwd tot …

Tijgersafari in Corbett-reservaat: SC-panel slaat voormalig minister neer, beleid

BV Doshi overlijdt: vijf kenmerken die de meester-architect&#82 definieerden…Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen

Er stond in : “Door de staat gesponsorde corruptie heeft een record gevestigd. Het begint bij een werknemer en bereikt uiteindelijk de officier, de wetgever, de minister en de eerste minister. Dit is de eerste keer in de geschiedenis van onafhankelijk India dat de eerste minister van een staat in eigen naam een ​​mijncontract heeft gesloten. De CM heeft niet alleen geplunderd, maar heeft ook een heel leger plunderaars op de been gebracht. Er wordt een onuitwisbaar zwart hoofdstuk van corruptie geschreven in de staat, samen met buit van mijnen, zand en land.”