Delhi Confidential: En spesiell hirsedisk ved Delhi L-Gs At Home-arrangement

0
37

Ingen hirsekost: Flankert av dhokla og chana-bhatura på den ene siden og gulab jamun på den andre, var en spesiell hirsedisk ved Delhi-løytnantguvernør V K Saxena's At Home høydepunktet tirsdag . På menyen sto en ragi chila med eksotiske grønnsaker og ragi idli.

Det årlige arrangementet ble deltatt av Delhis sjefsminister Arvind Kejriwal, BJP-parlamentsmedlemmer Gautam Gambhir, Manoj Tiwari og Parvesh Verma, og flere politikere og byråkrater. FNs generalforsamling har erklært 2023 som hirseåret på Indias anbefaling.

Raag ingen grense: Musikk, sies det, kjenner ingen grenser. Og det inkluderer politiske grenser også.

På lørdag vil den kjente ghazal-sangerinnen Anita Singhvi, kone til seniorkongresslederen Abhishek Singhvi, fremføre en livekonsert på India Islamic Cultural Centre. Delhis sjefsminister og Aam Aadmi-partisjef Arvind Kejriwal, ofte i skuddlinjen til Delhi-kongressen, vil være hovedgjest på ghazal- og sufikonserten – Dayar-e-Ishq.

Subscriber Only StoriesView All

Delhi Konfidensielt: Kjendiser kommer sammen for å hjelpe EU med å oppmuntre valgmenn til å. ..

Da MPs Badnagar tehsil kjempet mot pandemien, stod lokalt bussholdeplass omgjort til …

Tigersafari i Corbett-reserve: SC-panelet kritiserer tidligere minister, policy

BV Doshi går bort: Fem funksjoner som definerte mesterarkitekten&#82…Bruk nyttårskampanjekode S D25

© The Indian Express (P) Ltd