Delhi Confidential: een speciale gierstteller op het At Home-evenement van Delhi L-G

0
59

Geen gierstkost: Geflankeerd door dhokla en chana-bhatura aan de ene kant en gulab jamun aan de andere kant, was een speciale gierstbalie bij Delhi Lieutenant Governor V K Saxena's At Home het hoogtepunt op dinsdag . Op het menu stond een ragi chila met exotische groenten en ragi idli.

Het jaarlijkse evenement werd bijgewoond door Delhi Chief Minister Arvind Kejriwal, BJP-parlementsleden Gautam Gambhir, Manoj Tiwari en Parvesh Verma, en verschillende politici en bureaucraten. De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft op aanraden van India 2023 uitgeroepen tot het Jaar van de Gierst.

Raag no-boundary: Muziek, zo wordt gezegd, kent geen grenzen. En daar horen ook politieke grenzen bij.

Zaterdag zal de bekende ghazal-zangeres Anita Singhvi, echtgenote van senior congresleider Abhishek Singhvi, een live concert geven in het India Islamic Cultural Centre. Arvind Kejriwal, hoofdminister van Delhi en leider van de Aam Aadmi-partij, vaak in de vuurlinie van het Delhi-congres, zal hoofdgast zijn bij het ghazal- en soefi-concert — Dayar-e-Ishq.

Alleen abonnees VerhalenAlles bekijken

Delhi Confidential: beroemdheden komen samen om EC te helpen kiezers aan te moedigen. ..

Toen parlementslid Badnagar tehsil de pandemie bestreed, lokale bushalte omgezet in …

Tijgersafari in Corbett-voorbehoud: SC-panel slaat voormalig minister neer, beleid =140,79″ />

BV Doshi overlijdt: vijf kenmerken die de meesterarchitect&#82 definieerden…Nieuwjaarspromotiecode S toepassen D25

© The Indian Express (P) Ltd