De iPhone heeft zojuist een fantastische nieuwe Mastodon-app gekregen

0
61
Tapbots

Het sociale-mediaplatform Mastodon is de afgelopen maanden exponentieel in populariteit gestegen, na de mislukte overname van Twitter door Elon Musk . Sindsdien zijn er verschillende nieuwe Mastodon-apps van derden verschenen, en de laatste is van een bedrijf dat u wellicht herkent.

Ivory for Mastodon is vandaag uitgebracht voor iPhone en iPad, na een openbare bètatestperiode. Het is een nieuwe derde partij voor Mastodon en dient als alternatief voor de officiële Mastodon-app voor iOS. De app heeft meerdere accounts, ondersteuning voor functies zoals polls en inhoudswaarschuwingen, krachtige dempingsfuncties, meerdere thema's en tijdlijnsynchronisatie op meerdere apparaten.

Tapbots/Apple

Ivory is ontwikkeld door Tapbots, hetzelfde kleine bedrijf dat de populaire Tweetbot-client voor Twitter heeft gemaakt. Ivory gebruikt veel van dezelfde ontwerpelementen en codebase als Tweetbot, dus als je die app ooit hebt gebruikt, voel je je meteen thuis bij Ivory. Tweetbot werd eerder deze maand stopgezet nadat Twitter de API-toegang afsneed voor veel apps van derden, waaronder Twitterific, Fenix ​​voor Andrid en Tweetbot. Ivory was op dat moment al in openbare tests, maar Paul Haddad van Tapbot zei dat de ontwikkeling “in hyper mode” na het afsluiten.

Je kunt tijdlijnen lezen en enkele basisfuncties gratis uitproberen, maar Ivory is een betaalde applicatie — ontwikkelaars moeten ook eten. Een jaarabonnement kost $ 14,99 per jaar, met een maandelijkse optie voor $ 1,99 per maand. Een Mac-versie is ook in ontwikkeling, wat waarschijnlijk een ander abonnement zal zijn, maar de details daarover zijn nog niet (openbaar) afgerond.

Ivory is een van de vele Mastodon-apps die sinds de aanvankelijke toename in populariteit arriveren. naast Megalodon op Android (een afsplitsing van de officiële app), Ice Cubes voor Mac, iPhone en iPad, en anderen. De plotselinge uitschakeling van kritieke API's zorgt ervoor dat ontwikkelaars zoals Tapbots nog meer aandacht besteden aan concurrerende platforms zoals Mastodon, wat goed nieuws is voor iedereen die het gedecentraliseerde sociale mediaplatform gebruikt.

LEES VOLGENDE

    < li>› Chromebooks hebben een nieuwe manier om games te spelen
  • › 6 manieren om tijd te besparen met Automator op Mac
  • › De geweldige OLED-touchscreens van Samsung komen naar laptops
  • › De nieuwste iPad Pro van Apple bereikt de allerlaagste prijs, plus meer
  • › De Pocket-app van Mozilla heeft zojuist een grote update gekregen
  • › Wine 8.0 helpt je om nog meer Windows-apps op Linux uit te voeren & Mac