Tamil Nadu BJP lanceert tv-zender; partijstaatchef Annamalai om toezicht te houden op het project

0
60

De Tamil Nadu-eenheid van de BJP is van plan een tv-kanaal voor de partij in de staat te lanceren, een verrassing voor velen in de staatspolitiek. Toppartijbronnen zeiden dat het project, dat een uitbreiding zal zijn van Janam TV, beschouwd als een spreekbuis voor feesten in Kerala, maandag zal worden aangekondigd.

Een senior BJP-leider vertelde The Indian Express dat de Tamil-zender’ s naam zal hoogstwaarschijnlijk ook Janam TV zijn. “Het zal worden gevestigd in Alwarpet in de stad, en de initiële kosten worden geschat op ongeveer Rs 15 crore, die zal worden gemobiliseerd met behulp van partij- en RSS-bronnen in Tamil Nadu,” zei de leider.

Ook in Political Pulse voegt |OPS een draai toe aan de Tamil Nadu-bypoll, zegt dat hij zal strijden in Erode, klaar om BJP te steunen

De leider verwees naar het project, waarvan de lanceringsdatum nog moet worden aangekondigd, als een “baby van K Annamalai” staatshoofd van de partij, achter in de dertig. “Annamalai zal toezicht houden op het project. De belangrijkste reden voor dit project is om vanaf 14 april 2023 een uitgebreide dekking te bieden van zijn padayatra in de hele staat”, voegde de leider eraan toe.

Ondanks tal van beschuldigingen, zoals lage lonen en een commercieel onhoudbaar model , speelde Janam TV in Kerala een sleutelrol in de BJP en RSS’propaganda-inspanningen tijdens de Sabarimala-controverse. Het was een periode waarin de zender evenveel kijkers trok als reguliere nieuwszenders in een staat waar ‘nieuws’ is net als entertainment een duur product.

Alleen verhalen van abonneesBekijk alles

In Odisha's door regen gevoede Malkangiri helpt een waterplan boeren een sec…

Delhi Confidential: Een speciale gierstteller bij Delhi L-G’s At Home…< img src="https://images.indianexpress.com/2023/01/Jaishankar-SL.jpg?resize=140,79" />

Minister van Buitenlandse Zaken S Jaishankar’s bezoek aan Sri Lanka: Sleutelta…Leger zoekt naar hi-tech drones, robotmuilezels om dierentransport te vervangenPas nieuwjaarspromotiecode SD25 toe