Samsung Galaxy S22 Ultra till iPhone 13: Bästa Republic Day-erbjudanden på flaggskeppstelefoner

0
65

Med Republic Day precis runt hörnet erbjuder e-handelsplattformar rabatter på nyligen lanserade och äldre flaggskeppstelefoner. Om du funderar på att köpa en ny flaggskeppsenhet eller uppgradera din befintliga smartphone är detta förmodligen den bästa tiden att göra det. Från Samsungs Galaxy S22 Ultra till Apple iPhone 13, här tar vi en titt på några av de bästa flaggskeppstelefonerna som för närvarande finns tillgängliga till ett rabatterat pris.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra är fortfarande en av de bästa Android-drivna telefoner man kan köpa. Även om Samsung lanserade telefonen i februari förra året, lyckas telefonen stå emot flaggskeppstelefoner som lanserades i slutet av 2022.

Drift av Snapdragon 8 Gen 1-kretsuppsättningen har Galaxy S22 Ultra en 6,8-tums 120Hz AMOLED-skärm med stöd för HDR10+ och en upplösning på 1440 x 3088 pixlar. Körs på Android 12 ur förpackningen, har telefonen en fyrkamerauppsättning som består av en 108 MP primär skytt med ett 10 MP periskopteleobjektiv, en 10 MP telefotosensor och en 12 MP ultravidvinkellins.

Läs också |Galaxy S23 till OnePlus 11: Här är det mest efterlängtade ‘flaggskeppet’ 2023 års smartphones

Den förstklassiga hårdvaran stöds av ett 5 000 mAh batteri som stöder 45 W snabbladdning. För närvarande säljs telefonens 12GB RAM och 256GB intern lagringsvariant på Amazon för 92 040 Rs.

Subscriber Only StoriesView All

Att använda djurnamn för att misshandla varandra är en stereotyp som vi skulle kunna göra med…

I Odishas regnmatade Malkangiri hjälper ett vattensystem bönder att odla…

Delhi Confidential: En speciell hirsräknare på Delhi L-G’s At Home…< figur>

Utrikesminister S Jaishankars besök på Sri Lanka : Key ta…Använd nyårskampanjkod SD25

iPhone 13

Även om Apple kan ha lanserat iPhone 13 2021, är den fortfarande en av de bästa flaggskeppstelefonerna som finns tillgängliga. Drivs av Apple A15 Bionic chipset, samma styrkrets som driver iPhone 14 icke-proffs-varianter, telefonen kommer med en 6,1-tums Super Retina OLED-skärm med en upplösning på 1170 x 2532 pixlar.

iPhone 13 kommer med en dubbel kamerauppsättning som består av en 12 MP primär shooter och en 12 MP ultravidvinkellins. För närvarande kan den interna lagringsvarianten på 128 GB köpas från Flipkart för 62 999 Rs.

iQOO 9 Pro

Om du letar efter ett flaggskepp som inte bränner ett hål i din ficka och erbjuder bra valuta för pengarna, kolla in iQOO 9 Pro. Med Snapdragon 8 Gen 1-chipset kommer iQOO 9 Pro med en 6,78-tums 120Hz AMOLED-skärm skyddad av Panda Glass.

Annons Läs också |Vijay Sales tillkännager Mega Republic Day Sale: Bästa erbjudandena på Galaxy Tab A7 Lite, OnePlus 10R och mer

iQOO 9 Pro levereras med en trippelkamerauppsättning som består av en 50 MP primär sensor med optisk bildstabilisering stödd av en 50 MP ultravidvinkelobjektiv och en 16 MP telefotokamera medan framsidan av telefonen har en 16 MP selfie shooter. Den körs på FunTouch OS 12 baserat på Android 12 ur förpackningen och har ett 4 700 mAh batteri som stöder 120 W snabbladdning.

Varianten med 8 GB RAM och 256 GB intern lagring av iQOO 9 Pro kan köpas från Amazon för 59 990 Rs.

Google Pixel 7

Även om Pixel 7 kanske inte är den snabbaste eller bästa smartphonen på marknaden, är det definitivt en av de bästa kameratelefonerna du kan köpa just nu. Drivs av Googles egenutvecklade Tensor G2-chipset baserat på 5nm-process. Jämfört med andra flaggskeppstelefoner är Pixel 7 i den mindre delen tack vare den 6,3-tums 90Hz AMOLED-skärmen som skyddas av Cornings Gorilla Glass Victus.

Annons

Körs på den senaste versionen av Googles operativsystem – Android 13, Pixel 7 har en 50 MP primärkamera tillsammans med en 12 MP ultrabred sensor. Den har ett 4 355 mAh batteri som stöder 20W trådbunden och trådlös laddning och 8 GB RAM. 128 GB RAM-varianten av Google Pixel 7 är för närvarande tillgänglig för 51 400 Rs.

Läs också |Vivo X90-serien kan komma att lanseras detta datum, tipster avslöjar förpackningen

Nothing Phone (1)

Om du letar efter en telefon som ser ut och känns annorlunda är Nothing Phone (1) ett bra val. Precis som Pixel 7 är den inte den snabbaste eller bästa smartphonen på marknaden men sticker definitivt ut när det gäller utseende och design tack vare dess unika Glyph-gränssnitt.

Drivs av mellanklasschipset Snapdragon 778G+, Nothing Phone (1) har en 6,55-tums 120Hz AMOLED-skärm med stöd för HDR10+ och en upplösning på 1080 x 2400 pixlar.

Nothing Phone (1) väger bara 193 gram och körs på Nothing OS-baserad på Android 12 och kommer snart att få Android 13-uppdateringen. Den har en 50 MP primärkamera på baksidan som stöds av en 50 MP ultrawide sensor.

Nothing Phone (1 ) har ett 4 500 mAh batteri som stöder 33 W trådbunden laddning och 15 W trådlös laddning. Tillgänglig i svart och vitt, 8 GB RAM och 128 GB intern lagringsvariant av telefonen säljs för närvarande för 29 999 Rs.

 

 

&nbsp ;

 

© IE Online Media Services Pvt Ltd