Sameera Reddy deelt hoe 'verhuizen met kinderen moeilijk is'

0
22

Het verhuizen van landen, steden of zelfs huizen is opwindend, hoopvol en verfrissend. Deze verplaatsing gaat echter gepaard met het ongemak en verdriet van het verlaten van een vertrouwde omgeving. Sameera Reddy en haar twee kinderen maken iets soortgelijks mee, aangezien het gezin onlangs is verhuisd naar een nieuw huis in Goa. Op Instagram deelde de acteur dat “verhuizen met kinderen zwaar is”.

Uitdrukken dat verhuizen een “emotionele, fysiekeen zo'n mentale verschuiving” voor het gezin, schreef Sameera, 'Na de pandemie hebben we een ruimte in Goa gecreëerd waar we ons prettig in voelden. En het veranderen van die ruimte was een uitdaging, maar soms moet je uit je comfortzone komen en vooruitgaan om nieuwe energie toe te laten. om je leven binnen te gaan.

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sameera Reddy (@reddysameera) 

Vervolgens onthulde ze hoe haar kinderen — Nyra en Hans — passen zich aan deze verandering aan. “Kleine Nyra zei, na veel weerstand, eindelijk dat ze het gevoel heeft dat het haar huis is en dat Hans ook gesetteld is en ik ben zo dankbaar,” schreef ze.

Ze deelt haar hoop voor het komende jaar, Sameeraconcludeerde door te zeggen: “Ik kijk uit naar dit jaar, om te werken aan een betere ik en me echt te concentreren op wat het belangrijkst is. Elke dag wakker worden met een fris perspectief en de eenvoudigste dingen vieren die me geaard en nederig zullen houden.

LEES OOK |'Hier is aanwezig zijn en één met jezelf': Mira Kapoor is 'eindelijk terug bij yoga'

Hieraan deelde de maker van de acteursinhoud een glimp van haar nieuwe huis en schreef: “Sharing my sunshinemet jou. Nieuwe ruimte brengt nieuwe energie. Goa.”

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sameera Reddy (@reddysameera) 

Ze had ook een video gedeeld van haar twee kinderen die hun nieuwe huis minutieus schoonmaken . 'Assepoester en haar broer. Werken heel hard! Eindschoonmaak nieuw huis aan de gang,” onderschreef ze de hilarische video.

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een post gedeeld door Sameera Reddy (@reddysameera) 

Subscriber Only StoriesAlles bekijken

UPSC Key- 24 januari 2023: weten over Netaji Subhas Chandra Bose, Trans …

De terughoudendheid van Duitsland ten opzichte van tanks komt voort uit zijn geschiedenis en zijn politiek

Upendra Singh Kushwaha en Nitish Kumar: een lange haat-liefdeverhouding

Voor technologiebedrijven leveren jaren van gemakkelijk geld op in moeilijke tijdenNieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen

📣 Volg ons voor meer lifestyle-nieuws op Instagram | Twitter | Facebook en mis de laatste updates niet!

© IE Online Media Services Pvt Ltd