Ptrons Force X12S är den senaste Apple Watch Clone, men kostar bara 1 499 Rs

0
25

När det kommer till design av smartklockor kan Apple Watch betraktas som guldstandarden. Det är också därför vi ser många budgetsmartklockor som efterliknar Apple Watch. Till och med Apple Watch Ultra har kloner från märken som Fireboltt och Pebble, som ser exakt identisk ut med Apple Watch Ultra på avstånd. Ptron, ett indiskt märke har nu lanserat en ny smartklocka, Force X12S, som ser mycket ut som Apple Watch Series 8. Även när det gäller funktioner verkar Ptron Force X12S ha mycket mer än man kan begära av en smartklocka med ett pris på under 1 500 Rs i Indien.

Ptron X12S: Vilka är nyckelfunktionerna?

Ptron Force X12S kommer med en massiv 1,85-tums HD-skärm med stöd för touch-ingång. Även om den inte kommer att kunna matcha specifikationerna för Apple Watch, är det fortfarande intressant att se en budgetsmartklocka från ett etablerat märke som erbjuder en stor skärm med en böjd finish och pekstöd. På utvalda bakgrundsbilder verkar klockan ha tunna ramar precis som Apple Watch. Petrons erbjudande har dock betydligt tjocka ramar över skärmen.

Läs också |Du kan köpa en Apple Watch Ultra-klon för 2499 Rs.

Företaget har till och med lyckats inkludera en digital krona som fungerar. Återigen, funktionen hos den “roterande kronan” är begränsad jämfört med Apples erbjudande. Dessutom har den också bytbara remmar som också ser nästan identiska ut med Apples erbjudande.

Bluetooth-samtal är den funktion som alla vill ha från en budgetsmartklocka, där själva klockan fungerar som en högtalare med en mikrofon, och Petron Force X12S har täckt dig också på den aspekten. Inte bara det, klockan har många konditionscentrerade funktioner som pulsövervakning, SpO2-övervakning, sömnövervakning och blodtrycksövervakning, och den kan även spåra steg.

Berättelser endast för prenumeranterVisa alla

I Odishas regnmatade Malkangiri hjälper ett vattensystem bönder att odla…

Delhi Confidential: En speciell hirsräknare i Delhi L-G’s At Home…

Utrikesminister S Jaishankars besök på Sri Lanka: Nyckeltal…

Armén ser ut att bli högteknologisk drönare, robotmulor för att ersätta djurtransport.Använd nyårskampanjkod SD25

Även om det är bra att se dessa många hälso- och fitnesscentrerade funktioner på en billig smartklocka, rekommenderar vi definitivt inte användare att ta siffrorna som rapporteras av denna smartklocka på allvar. Intressant nog är smartklockan även IP68-certifierad för vatten- och dammbeständighet. Återigen, om den blir vattenskadad kommer företaget inte att uppfylla garantin som alla andra elektroniska prylar.

Ptron Force X12S: Vad är priset och var kan man köpa den?

Om du skaffar Petron Force X12S endast för utseendet, så kan du satsa på det. Men om du vill ha den för funktionerna som den erbjuder rekommenderar vi att du hoppar över den här och skaffar en lite dyrare smartklocka från ett märke som har gjort sig ett namn inom wearable-branschen. Ptron Force X12S smartwatch är för närvarande listad på Amazon för 1 499 Rs.

© IE Online Media Services Pvt Ltd