President Murmu schenkt Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar 2023 aan 11 kinderen; PM Modi ontmoet winnaars vandaag

0
20

De president van India, Droupadi Murmu, reikte de Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar, 2023 uit aan 11 geselecteerde kinderen tijdens een prijsuitreiking vandaag, d.w.z. 23 januari. De prijsuitreiking vond vandaag plaats in Vigyan Bhawan.

Na de prijsuitreiking vandaag zal de Indiase premier, Narendra Modi, op 24 januari 2023 communiceren met de winnaars van Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar. Dit zal worden gevolgd door een ontmoeting met de minister van Vrouwen- en Kinderontwikkeling, Smriti Zubin Irani, en de minister van Staat, Munjpara Mahendrabhai.

Pariksha Pe Charcha 2023 |NMC dringt er bij medische hogescholen op aan om 'brede publiciteit te geven voor PPC 2023'

De prijzen worden uitgereikt aan kinderen in de leeftijdsgroep van 5 tot 18 jaar. Deze prijzen worden uitgereikt aan geselecteerde studenten voor hun uitmuntendheid in zes categorieën: kunst en cultuur, moed, innovatie, scholastiek, sociale dienstverlening en sport. Dit jaar worden er vier studenten onderscheiden in de categorie kunst en cultuur, één voor moed, twee voor innovatie, één voor sociale dienstverlening en drie kinderen zijn geselecteerd voor sport.

Tijdens deze prijsuitreiking krijgt elke prijswinnaar een medaille, een geldprijs van Rs 1 lakh en een certificaat.

Alleen abonneeverhalenAlles bekijken

In Odisha's door regen gevoede Malkangiri helpt een waterplan boeren een sec…

Delhi Confidential: een speciale gierstteller bij Delhi L-G’s At Home…

Minister van Buitenlandse Zaken S Jaishankar’bezoek aan Sri Lanka: sleutelta…

Leger lijkt hi-tech drones te krijgen, robotmuilezels om dierentransport te vervangenPas nieuwjaarspromotiecode SD25 toe

Ondertussen wordt er een landelijke schilderwedstrijd gehouden in 500 Kendriya Vidyalaya's in het hele land ter gelegenheid van de geboortedag van Netaji Subhas Chandra Bose, die wordt gezien als Parakram Diwas.

© IE Online Media Services P vt Ltd