Overstem nachtelijk lawaai met deze slaapoordopjes voor $ 129,99 ($ ​​50 korting)

0
24
Soundcore

We proberen allemaal gewoon een goede nachtrust te krijgen, maar al te vaak staan ​​externe factoren in de weg. Blaffende honden, bruisende steden, snurkende partners en nog veel meer zijn een belemmering om in slaap te vallen. Soundcore Sleep A10-oordopjes kunnen fungeren als een barrière tussen je oren en de eindeloze stroom lawaai, en voor slechts $ 129,99 ($ ​​50 korting) tot 29 januari kun je eindelijk die diepe slaap krijgen waar je elke nacht mee worstelt .

Slaaptekort is een ernstig gezondheidsprobleem dat meer kan doen dan je alleen chagrijnig maken en je werkprestaties belemmeren. Een aanhoudend slaapgebrek kan bijdragen aan een toekomst van hartaandoeningen en hoge bloeddruk, samen met aanhoudende geestelijke gezondheidsproblemen. Hoewel de Sleep A10-oordopjes van Soundcore je geen vredige nachtrust kunnen garanderen, kan hun adaptieve en passieve geluidsmaskering je eerste verdedigingslinie zijn tussen je oren en de lawaaierige wereld om je heen.

Soundcore – Slaap A10 oordopjes

Deze slaappartner kan je helpen een goede nachtrust te krijgen met passieve en adaptieve geluidsmaskering en Bluetooth-connectiviteit die kan helpen de buitenwereld te overstemmen.

Best Buy

$ 129,99
$ 179,99 Bespaar 28%

Elk oordopje is uitgerust met vierpunts passieve ruismaskering, mogelijk gemaakt door een Twin Seal en flexibele oorvleugels voor een veiligere ruisonderdrukkende pasvorm. De toppen overstemmen echter niet alleen de wereld. Ze kunnen ook een rustgevende stroom slaapaudioprogramma's filteren via Bluetooth 5.2, zodat je witte ruis-apps zoals myNoise en Rainy Mood op je smartphone kunt gebruiken. Adaptieve ruismaskering past het volume aan op basis van het geluidsniveau, terwijl een ingebouwde slimme schakelaar automatisch de stille slaapstand inschakelt wanneer de oordopjes detecteren dat je in slaap bent gevallen. Bezorgd over het missen van je wekker en verslapen? De Soundcore-oordopjes worden ook geleverd met een in-ear-waarschuwing die afgaat zonder iemand anders in huis wakker te maken.

Het is tijd om het lawaai van de buitenwereld te bestrijden en te proberen wat broodnodige slaap te krijgen met Soundcore's Sleep A10 Earbuds. Koop nu tot 29 januari een paar voor slechts $ 129,99 ($ ​​50 korting) en misschien kun je eindelijk de constante vermoeidheid bestrijden, of je nu op je rug, buik of zij slaapt.

Soundcore – Sleep A10-oordopjes

Deze slaappartner kan je helpen een goede nachtrust te bereiken met passieve en adaptieve ruismaskering en Bluetooth-connectiviteit die kunnen helpen de buitenwereld te overstemmen.

Best Buy

$129.99
$179.99 Bespaar 28%

LEES VOLGENDE

  • › Met iOS 16.3 kunt u uw Apple ID vergrendelen met een fysieke sleutel
  • › De versleutelde chats van Facebook Messenger worden steeds beter
  • › Elgato Stream Deck+ Review: potentieel om productiviteit in te schakelen
  • › De eerste DirectStorage-game is er. Is uw pc gereed?
  • › Thunderbolt versus USB-C: wat is het verschil?
  • › 12 Mac Spotlight-functies die u zou moeten gebruiken