Överrösta nattljud med dessa sömnhörlurar för $129,99 ($50 rabatt)

0
14
Soundcore

Vi försöker alla bara få en god natts sömn, men alltför ofta kommer yttre faktorer i vägen. Skallande hundar, livliga städer, snarkande partners och så mycket mer är en nackdel för att slumra. Soundcore Sleep A10-hörlurar kan fungera som en barriär mellan dina öron och den oändliga strömmen av brus, och för bara 129,99 USD (50 USD rabatt) fram till den 29 januari kan du äntligen få den där djupa sömnen du har kämpat med varje natt .

Sömnbrist är ett allvarligt hälsoproblem som kan göra mer än att bara göra dig arg och hindra din arbetsprestation. En fortsatt brist på sömn kan bidra till en framtid med hjärtsjukdomar och högt blodtryck, tillsammans med pågående psykiska problem. Medan Soundcore’s Sleep A10 Earbuds inte kan garantera dig en lugn nattsömn, kan deras adaptiva och passiva brusmaskering vara din första försvarslinje mellan dina öron och den bullriga världen runt dig.

Soundcore – Sleep A10 Earbuds

Den här sömnkompisen kan hjälpa dig att få en lugn natts sömn med passiv och adaptiv brusmaskering och Bluetooth-anslutning som kan hjälpa till att dränka omvärlden.

Bästa köp

129,99 USD
179,99 $ Spara 28 %

Varje knopp är utrustad med fyrapunkts passiv bullermaskering som möjliggörs av en Twin Seal och flexibla öronvingar för en säkrare ljudblockerande passform. Men knopparna dränker inte bara världen. De kan också filtrera en lugnande ström av sömnljudprogram via Bluetooth 5.2, så att du kan använda appar för vitt brus som myNoise och Rainy Mood på din smartphone. Adaptiv brusmaskering justerar volymen baserat på ljudnivåer, medan en inbyggd smart omkopplare automatiskt slår på det tysta viloläget när knopparna upptäcker att du har somnat. Orolig för att missa ditt larm och försov dig? Soundcore-öronsnäckorna kommer också med en in-ear-alarm som låter utan att någon annan i huset väcks.

Det är dags att bekämpa bullret från omvärlden och försöka få lite välbehövlig sömn med Soundcores Sleep A10 Earbuds. Skaffa ett par nu fram till den 29 januari för endast $129,99 ($50 rabatt) och du kanske äntligen kan bekämpa konstant trötthet, oavsett om du sover på rygg, mage eller sida.

Soundcore – Sleep A10 Earbuds

Denna sömnkompis kan hjälpa dig att få en lugn nattsömn med passiv och adaptiv brusmaskering och Bluetooth-anslutning som kan hjälpa till att dränka omvärlden.

Bästa köp

129,99 USD
179,99 USD Spara 28 %

LÄS NÄSTA

  • › iOS 16.3 låter dig låsa ditt Apple-ID med en fysisk nyckel
  • › Facebook Messenger’s krypterade chattar blir bättre
  • › Elgato Stream Deck+ Review: Potential att slå in produktivitet
  • › Det första DirectStorage-spelet är här. Är din dator redo?
  • › Thunderbolt vs. USB-C: What’s the Difference?
  • › 12 Mac Spotlight-funktioner du bör använda