Odisha rampenbeheersautoriteit, Mizoram brandweerkazerne tas centrale onderscheiding

0
13

De Odisha State Disaster Management Authority en de Lunglei Fire Station in Mizoram zijn geselecteerd voor een centrale onderscheiding voor hun uitstekende werk op het gebied van rampenbeheer in de institutionele categorie, zo maakte het Union Home Ministry maandag bekend.

De regering van Narendra Modi heeft een jaarlijkse onderscheiding ingesteld, genaamd Subhash Chandra Bose Aapda Prabandhan Puraskar, om de onschatbare bijdrage en onbaatzuchtige dienstverlening van individuen en organisaties in India op het gebied van rampenbeheersing te erkennen en te eren.

Voor In 2023 zijn de Odisha State Disaster Management Authority (OSDMA) en de Lunglei Fire Station (LFS) in Mizoram geselecteerd voor de prijs in de institutionele categorie, volgens een verklaring van het ministerie van Binnenlandse Zaken van de Unie. De prijs wordt elk jaar op 23 januari op de geboortedag van de vrijheidsstrijder bekendgemaakt.

De prijs heeft een geldprijs van Rs 51 lakh en een certificaat in het geval van een instelling en Rs 5 lakh en een certificaat in het geval van een individu.

Alleen abonneeverhalenAlles bekijken

UPSC Key- 25 januari 2023: weten over Egypte, India en niet-gebonden beweging…

Het gebruiken van dierennamen om elkaar te beledigen is een stereotype dat we zouden kunnen…

In Odisha's door regen gevoede Malkangiri, een waterplan helpt boeren een sec…Delhi Vertrouwelijk: A s speciale gierstteller bij Delhi L-G’s At Home…Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen

© The Indian Express (P) Ltd