NIA arkiverer anklager mot to CPI (maoistiske) bakkearbeidere

0
61

National Investigation Agency (NIA) har sendt inn en siktelse mot to menn, som har blitt arrestert i en sak knyttet til finansiering til kadrene til det forbudte kommunistpartiet i India (maoist). Byrået sa at etterforskningen har avslørt at enorme midler ble presset ut fra entreprenører og ble dirigert gjennom ulike kanaler.

“NIA har sendt inn en siktelse mot to siktede identifisert som Tarun Kumar og Pradyuman Sharma i NIA Special Court, Ranchi, Jharkhand i en sak, som gjelder en konspirasjon klekket ut av medlemmene av CPI (maoist), for dens gjenoppliving i Magadh Zone og for å skaffe midler til organisasjonen,” sa en talsperson for NIA.

Saken ble registrert suo-moto av NIA 30. desember 2021.

“Undersøkelser har avslørt at en fremtredende CPI (maoist) kadre Pradyuman Sharma, sammen med FIR kalt siktede Abhinav alias Gaurav Kumar og andre konspirerte for å gjenopplive CPI (maoist) organisasjonen i Magadh-sonen. For å fremme dette skumle motivet, konspirerte de for å skaffe midler til anskaffelse av våpen og ammunisjon og gi opplæring til maoistiske kadrer i fabrikasjon av improviserte eksplosive enheter (IEDs) og å ha kontakt med fengslede Naxals og Over Ground Workers (OGWs) i forskjellige Fengsler for en utførelse av terrorhandlinger og aktiviteter,” la talspersonen til.

Subscriber Only StoriesView All

I Odishas regnfylte Malkangiri hjelper en vannordning bøndene med å dyrke en…

Delhi Confidential: En spesiell hirseteller ved Delhi L-G’s At Home…

Utenriksminister S Jaishankars besøk på Sri Lanka: Key ta. ..

Hærens utseende for å få høyteknologiske droner, robot-muldyr for å erstatte dyretransport. Bruk nyttårskampanjekode SD25

Begge siktede har blitt anmeldt for siktelser for kriminell konspirasjon og utpressing og under lov om ulovlige aktiviteter (forebygging) (UAP) A).