Netflixs nye administrerende direktører bekrefter: Passorddeling vil definitivt avsluttes, flertallet må betale

0
25

Sist desember bekreftet Netflix planene for å avslutte passorddelingen i 2023, og at det vil rulle ut et annonsestøttet nivå for nettstrømmingsplattformen. Nå i et intervju med Bloomberg har Netflixs to nye administrerende direktører (CEO) Ted Sarandos og Greg Peters gitt flere detaljer om hva denne slutten av passorddeling vil bety.

Ifølge Peters, selskapet vil ikke ofre forbrukeropplevelsen, selv om det kontrollerer passorddeling, og dette vil være en “gradert tilnærming.” Men han la til, “de aller fleste som ikke betaler for Netflix, må betale for Netflix. Den får en ganske fast posisjon.”

Han innrømmet også at dette ikke vil være “en universelt populær type begivenhet,” og at strømmetjenesten sannsynligvis vil møte noen “misfornøyde kunder.” Administrerende direktører understreket også at de planlegger å øke selskapets abonnentbase med 15 til 20 millioner, spesielt med fokus på land som India. Og ja, riktignok står passorddeling i veien for abonnentvekst, som har blitt en utfordring for Netflix i lys av økende konkurranse.

Les mer |Netflix vil avslutte passorddeling i 2023: Her er grunnen til dette skjer

På spørsmål om hvor mange av de 100 millioner som deler passord, som til slutt vil begynne å betale for sin egen Netflix-konto, sa Peters at de definitivt ville ønske å vinn alle tilbake ved å levere innhold som “Glassløk” hver uke.

Subscriber Only StoriesSe alle

I Odishas regnfylte Malkangiri hjelper en vannordning bøndene med å dyrke en…

Delhi Confidential: En spesiell hirseteller ved Delhi L-G’s At Home…

Utenriksminister S Jaishankars besøk på Sri Lanka: Nøkkel til…

Hæren ser ut til å bli høyteknologisk droner, robot-muldyr for å erstatte dyretransport. Bruk nyttårskampanjekode SD25

Reklame er et annet fokusområde for Netflix, og selskapet lanserte allerede en annonsebasert plan som startet på $6,99 per måned i fjor, som ble lansert i Australia, Brasil, Storbritannia, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, Sør-Korea, Mexico, Spania og USA.

Men på spørsmål om Netflix “underleverte seere som støttes av reklame,” duoen var uenig. Ifølge Peters har de “slått denne tingen (den annonsestøttede planen) ut av parken,” og vil være “opptatt med å bygge dette ut i årene som kommer.” Selskapet ser på ‘grunnleggende med annonser’ plan som komplement til den overordnede planen, og den henvender seg til “prissensitive kunder.” Det er ikke klart når Netflix planlegger å rulle ut den annonsestøttede planen i India. Rivaler som Disney+Hotstart har allerede annonsebaserte planer på det indiske markedet.

Når det gjelder passorddeling, har Netflix allerede testet det i latinamerikanske land som Argentina, El Salvador, Guatemala, Honduras og Dominikaneren. Republikk. Kunder må betale en ekstra avgift hvis de bruker Netflix-kontoen sin i mer enn to uker utenfor hovedboligen, som er rundt $3. Det er ingen ord om når dette vil begynne å rulle ut til andre land, men det vil sannsynligvis finne sted i år.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.