“Jeg føler meg mye bedre”: Hvordan en skulderskade ikke kunne stoppe Chhavi Mittal fra å trene

0
58

Chhavi Mittal’s dedikasjon til å følge en sunn og sunn livsstil er ikke ny ettersom skuespilleren-produsenten ofte blir sett svette den ut i treningsstudioet, noe hun fortsatte under sin kreftrestitusjon, også. For å holde tritt med sin enestående kjærlighet til fitness, la Chhavi ut en video av seg selv som trener til tross for at hun har syklet en skulderskade i noen uker nå”.

Ta til Instagram, skrev hun, “Det er dårlige dager og det finnes bedre dager, men jeg har ikke opplevd en god dag siden min Dubai-reise i slutten av desemberhvor jeg tok opp skaden mens jeg hentet min 3-årige gutt (Arham Hussein). (Fun pun ain't it?)”

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Chhavi Mittal (@chhavihussein) 

Chhavi fortsatte med å si at hun ikke lar skaden stoppe henne fra & #8220;å gjøre alt i treningsstudioet og alt i hverdagen som morsplikter, gründerplikter eller noe.”

Samtidig opptrer hun imidlertid ikke uforsiktig, innrømmet hun. “Men jeg oppfører meg heller ikke dum ved å oppføre meg overmenneskelig. Fysio og kosthold, og å unngå handlinger som forårsaker uutholdelig smerte er obligatoriske.”

LES OGSÅ |Bhagyashree viser oss hvordan vi kan jobbe med hoftemobiliteten vår

Med en video av løftehantlene hennes, avsluttet hun med å skrive, “I dag var det skulderdag på treningssenteret, og jeg skal være ærlig… mens det gjorde vondt i AF under treningen, føler jeg meg mye bedre etter den. Hvor mange av dere har trent uavhengig av om de føler seg dårlige på et tidspunkt?”

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Chhavi Mittal (@chhavihussein) 

Mens mange satte pris på Chhavifor å ha presset seg selv til tross for skaden hennes, ba andre henne om å være forsiktig. Som sådan kommenterte skuespiller-anker Parul Chaudhry, “Babe, ærlig talt, jeg tror ikke du skal presse deg selv når du er skadet, uansett hvor sterk du er… Jeg pleide å trene på dager jeg ikke hadde fått nok søvn eller kroppen min var overarbeidet, men innså at restitusjon er viktig, nå gjør jeg det ikke…under hodepine hjelper yoga definitivt, men ellers foretrekker jeg å ta det lett nå.”

Til dette svarte hun: “Helt enig med deg.”

Dr Prashant Mistry, en fysioterapeut og ekspert på kjendisfitness, sa at forskning kontinuerlig har vist at fysisk aktivitet kan bidra til å akselerere helingsprosessen for enhver skade. “Faktisk fant forskere at trening kan øke hastigheten på sårheling med så mye som 40 prosent,” sa han og delte noen tips man må huske på.

*Begynn med øvelser med lav effekt der pulsen bør være 55 til 65 prosent.
*Ikke overtren en skadet området siden det kan skade det ytterligere.
*Velg øvelser under eksperter, for eksempel en fysioterapeut, en rehabiliteringscoach eller en personlig trener.
*Unngå flerveisøvelser med mindre du får godkjenning fra en lege, ellers vil helingsprosessen ta lengre tid.

Subscriber Only StoriesSe alle

Å bruke dyrenavn for å misbruke hverandre er en stereotypi som vi kunne gjort med…

I Odishas regnfôrede Malkangiri, en vannordningen hjelper bøndene å dyrke et økonomisk…

Delhi Confidential: En spesiell hirsedisk ved Delhi L-G’s At Home…

Utenriksminister S Jaishankars besøk på Sri Lanka: Nøkkel til…Bruk nyttårskampanjekode SD25

📣 For mer livsstil nyheter, følg oss på Instagram | Twitter | Facebook og ikke gå glipp av de siste oppdateringene!

© IE Online Media Services Pvt Ltd