HP's nieuwste Gen-Z-vriendelijke Envy x360 15 heeft een fysiek emoji-menu en een OLED-scherm

0
50

HP heeft een nieuwe mid-premium notebook onthuld — de Envy x360 15, aangedreven door een tot 12e generatie Intel Core-processor met Evo-certificering. Het hoogtepunt van de laptop is het beeldscherm, dat wordt geleverd met een 15,6-inch OLED-paneel, dat tot 100 procent DCI P3-dekking en VESA TrueBlack HDR-certificering biedt. In vergelijking met een conventionele notebook met een LCD-scherm, biedt de Envy x360 15 een lagere schermlatentie en een scherm-tot-lichaamverhouding van 88 procent. Het beeldscherm van de laptop ondersteunt ook aanraakinvoer en wordt geleverd met een pen die magnetisch aan de laptop kan worden bevestigd.

De HP Envy x360 15 wordt aangedreven door een 12e generatie Intel Core i5/i7-processor met Iris Xe grafische kaart, 8/16 GB RAM en tot 1 TB SSD-gebaseerde interne opslag. De laptop is ook Intel EVO-gecertificeerd en biedt functies zoals snel opstarten, een batterij die de hele dag meegaat en een verbeterde algehele gebruikerservaring.

De laptop wordt geleverd met een 5MP webcamera met ondersteuning voor FHD-videogesprekken.

Hoewel de meeste laptops in deze prijsklasse een 720p-webcamera hebben, wordt de Envy x360 15 geleverd met een 5MP selfie-camera gekoppeld aan een IR-sensor die Windows Hello-gezichtsontgrendeling ondersteunt. De laptop heeft ook een emoji-menu op het toetsenbord om Gen-Z-publiek aan te trekken.

Lees ook |HP Envy 15 (2020) laptop review: een bijna perfecte Windows-laptop voor 'Pro'-gebruikers

Prijzen en beschikbaarheid

Het basismodel van de HP Envy x360 15 met de 12e generatie Intel Core i5-processor, 8 GB RAM en 512 GB opslag kost Rs 82.999 en wordt geleverd met een IPS LCD-scherm met een piekhelderheid van 250 nits, terwijl de 16 GB-variant Rs 86.999 kost. Evenzo kost de OLED-versie van de Envy x360 15 met de 12e generatie Intel Core i5-processor, 16 GB RAM en 512 GB opslag Rs 94.999. Ten slotte kost het high-end model met het OLED-scherm, de Core i7-processor, 16 GB RAM en 1 TB opslag Rs 1.14.999.

Alleen abonnees VerhalenAlles bekijken

UPSC-sleutel – 24 januari 2023 : Weet over Netaji Subhas Chandra Bose, Trans …

De terughoudendheid van Duitsland ten aanzien van tanks komt voort uit zijn geschiedenis en zijn politiek

Upendra Singh Kushwaha en Nitish Kumar: een lange haat-liefdeverhouding

Voor technologiebedrijven leveren jaren van gemakkelijk geld op in moeilijke tijdenPas nieuwjaarspromotiecode SD25 toe

Alle drie de varianten van de HP Envy X360 15 zijn vanaf vandaag te koop via online en offline winkels in het hele land. Als je op zoek bent naar een laptop van normaal formaat met een lange batterijduur en een levendig scherm, dan is de Envy X360 15 een geweldig aanbod.

© IE Online Media Services Pvt Ltd