Horoscoop vandaag, 23 januari 2023: controleer de astrologische voorspelling voor Schorpioen, Boogschutter, Kreeft, Ram en andere tekens

0
60

Stier, juist het feit dat de Maan zo'n bijzondere uitlijning maakt met jouw teken, betekent dat, symbolisch gezien, de wereld aan jouw voeten ligt. Maagd, het is niet altijd gemakkelijk om je horizon te verbreden, maar je zou het kunnen proberen!

ARIES (21 maart – 20 april)

p>

Aangezien de overweldigende nadruk van uw zonnekaart ligt op genotzucht en onbeperkt plezier, moet u proberen routinematige en lastige klusjes tot een minimum te beperken. Wat dacht je van een momentje wegdromen op het werk? Je weet maar nooit – misschien vind je het antwoord op een langlopend probleem.

TAURUS (21 april – 21 mei)

Alleen abonnees VerhalenAlles bekijken

In Odisha's regen- gevoed met Malkangiri, helpt een waterplan boeren een sec…Delhi Confidential: een speciale gierstteller bij Delhi L-G’s At Home…

Minister van Buitenlandse Zaken S Jaishankar’s bezoek aan Sri Lanka: sleutelta…

Leger lijkt op hi-tech drones, robotmuilezels om dierentransport te vervangenPas nieuwjaarspromotiecode SD25 toe

Alleen al het feit dat de maan zo'n bijzondere uitlijning maakt met je teken, betekent dat de wereld symbolisch aan je voeten ligt. Je kunt jezelf veel goed doen door elke truc in het boek te gebruiken om je zelfvertrouwen te vergroten.

GEMINI (22 mei – 21 juni)

p>

Tot op zekere hoogte zal uw gedrag behoorlijk afwijken van uw karakter, in die zin dat u geneigd zult zijn uw gevoelens voor uzelf te houden, in ieder geval tot lunchtijd! Overdag zal de verandering echter zo zijn dat 's avonds indiscretie uw parool zal zijn!

KANKER (22 juni – 23 juli)

Je hebt de reputatie een van de meest romantische bewoners van de kosmos te zijn, en de geïnspireerde Zon-Neptunus-uitlijning van vandaag zal uw verwachtingen naar een nieuw hoogtepunt. Alleen als je volledig onrealistisch bent, loop je het risico teleurgesteld te worden.

LEO (24 juli – 23 aug.)

Het enige duidelijke en simpele feit is dat uw sterrenbeeld nu geniet van planetaire invloeden die levendiger, optimistischer en goedhartiger zijn dan welke dan ook sinds tenminste 1992, zo niet veel langer. Doe jezelf een plezier en vermijd volkomen onnodige en zinloze confrontaties.

MAAGD (24 aug. – 23 sept.)

It’ Het is niet altijd gemakkelijk om je horizon te verbreden, maar je zou het kunnen proberen! Overweeg de ethische en morele kwesties van uw acties en bekijk alle buitenlandse implicaties. Het is een goed moment om reisarrangementen af ​​te ronden, en geestelijk is het een tijd om te groeien.

WEEGSCHAAL (24 september – 23 oktober)

Advertentie

Je kunt het ondenkbare denken, maar besteed wat meer aandacht dan normaal aan financiële zaken, vooral wat betreft andere mensen. Gelukkig kunnen eventuele angsten of zorgen nu niet meer blijken te zijn dan de vage opwellingen van uw al te levendige verbeelding.

SCHORPIOEN (24 oktober – 22 november)

U bent verplicht om serieus kennis te nemen van goede adviezen, ook al is het niet precies wat u wilde horen. Daar bestaat echt geen twijfel over, maar het kan zijn dat er bijna onbeperkte flexibiliteit is als het gaat om het uitvoeren van uw plannen.

BOOGSCHUTTER (23 nov. – 22 dec. )

Pijn wordt meestal gevolgd door plezier en, nadat u zich heeft beziggehouden met louter routinematige en weinig opwindende taken, zult u vrij zijn om te genieten van de vruchten van uw succes. In veel opzichten zou vandaag een miniatuurversie van het goede leven moeten zijn: vanmorgen hard werken en vanmiddag ontspannen.

STEENBOK (23 december – 20 januari)

Advertentie

U bent nu in de aanloop naar het volgende grote maanpatroon, een gebeurtenis van diepe betekenis die u in staat zal stellen om start met belangrijke nieuwe initiatieven. Als je je hierdoor belangrijk voelt, zou dat moeten, want je krijgt de kans om een ​​prominente rol in je gemeenschap te spelen.

AQUARIUS (21 jan. – 19 feb.)

strong>

Uw zonnekaart is geen goed hulpmiddel om het fysieke welzijn te monitoren, maar op dit moment kunnen we concluderen dat juist uw gevoeligheid dit een perfect moment maakt om naar binnen te gaan en de nodige stappen te ondernemen in termen van van dieet of lichaamsbeweging om uw conditie te verbeteren.

PISCES (20 februari – 20 maart)

Hard werken en hard spelen lijkt de boodschap die afkomstig is van jullie hemelse uitlijningen. Een vastberaden maan stelt je als Vissen in staat om je punt met meer zekerheid dan normaal over te brengen. Uw fantasie is nu in de hoogste versnelling en relaties kunnen enorm onder de indruk zijn.