Hier is hoe temperatuur- en vochtigheidssensoren werken op HomePod mini

0
64

Toen Apple vorige week de tweede generatie HomePod aankondigde, kwam het nieuws voor velen als een verrassing. De full-size HomePod 2 heeft veel nieuwe functies, waaronder een verbeterd geluid met een ingebouwde bas-EQ-microfoon, en heeft een interne temperatuur- en vochtigheidssensor voor het herkennen van de interne omgeving.

Terwijl de volgende generatie HomePod trok alle aandacht, de HomePod mini krijgt ook een heleboel nieuwe functies. Met HomePod 16.3 die deze week wordt uitgerold, krijgt de HomePod mini dezelfde smart home-functies als de nieuwere HomePod van de tweede generatie.

We hebben de HomePod 16.3-bèta vóór de release geprobeerd, en hier is hoe enkele van de nieuwe temperatuur- en vochtigheidssensoren werken op de kleinste luidspreker van Apple.

Lees ook |Apple HomePod Mini review: slimme luidspreker die slimmer is dan Siri < h2>Temperatuur- en vochtigheidssensoren

HomePod mini had altijd een temperatuur- en vochtigheidssensor ingebouwd, maar Apple heeft ze nooit ingeschakeld. Met de HomePod 16.3-softwareversie klaar om te downloaden, kan de mini de temperatuur en vochtigheid in de kamer bewaken. Om de metingen te zien, moet u eerst de Home-app voor iOS en iPad OS updaten naar iOS 16.3 (waarschijnlijk deze week uitgerold). Sinds we de HomePod-softwareversie 16.3 hebben gedownload, konden we van tevoren een voorbeeld bekijken van alle aankomende functies die naar HomePod komen.

Alleen abonneeverhalenAlles bekijken

In Odisha's door regen gevoede Malkangiri helpt een waterplan boeren een sec…

Delhi Confidential: een speciale gierstteller bij Delhi L-G’s At Home…

Minister van Buitenlandse Zaken S. Jaishankar’s bezoek aan Sri Lanka: sleutelta…

Het leger lijkt hi-tech drones te krijgen, robotmuilezels om dierentransport te vervangenPas nieuwjaarspromotiecode SD25 toe. uitlezingen van de temperatuur- en vochtigheidssensor in de kamer. Als u meer dan één HomePod mini bezit en aangezien er meerdere sensoren in de kamer zijn, wordt er een gemiddelde van weergegeven. U kunt op de meetwaarde tikken om naar de meetwaarden en instellingen van de individuele sensor te gaan.

Zoals waargenomen tijdens onze tests, geven de sensoren van de mini u niet snel de meetwaarden. Ze lezen alleen “kalibreren” terwijl ze zich aanpassen aan de omgeving. Na een paar minuten wordt de app bijgewerkt met de huidige meetwaarden. Zoals gewoonlijk kun je Siri altijd vragen naar de temperatuur in de kamer. Helaas kan de app op geen enkele manier een melding sturen wanneer de temperatuur of luchtvochtigheid drastisch verandert.

Er is ook een optie om automatiseringen te maken vanuit het instellingenmenu en dingen te doen zoals het sluiten van de jaloezieën of het activeren van sommige slimme huishoudelijke apparaten om te reageren op de temperatuur of vochtigheid die boven of onder de drempel stijgt. U kunt de parameters natuurlijk instellen met behulp van de tijd (elk moment, overdag, 's nachts of op specifieke tijden) en/of personen (wanneer er iemand thuis is of niemand thuis).

Advertentie < img src="https://images.indianexpress.com/2023/01/Homepod-nn.jpg" />De temperatuur- en vochtigheidssensoren van de HomePod mini hebben enige tijd nodig om de meetwaarden weer te geven. Ze zijn niet zo snel als we aanvankelijk hadden gehoopt.

Apple neemt de slimme huisstrategie serieus

HomePod mini-gebruikers zullen binnenkort veel nieuwe functies kunnen uitproberen, zoals de mogelijkheid om geremasterde omgevingsgeluiden toe te voegen aan scènes, automatiseringen en alarmen, evenals de mogelijkheid om Siri te gebruiken om terugkerende automatiseringen in te stellen en mensen te vinden die in uw Zoek mijn contacten staan.

De herlancering van de HomePod op ware grootte en de nieuwe vochtigheids- en temperatuursensoren van de mini die sinds de lancering verborgen waren, laat zien dat Apple op schema ligt met zijn inspanningen op het gebied van smart home. Ongeacht wat critici zeggen, Apple heeft nog steeds een groot voordeel ten opzichte van Google en Amazon: vertrouwen in het merk om hun persoonlijke informatie te beschermen. Nu Google en Amazon onder druk staan ​​om wijzigingen aan te brengen in hun hardwaredivisies te midden van een vertraging van de technologie, zou Apple van de situatie kunnen profiteren en zich kunnen gaan concentreren op zijn smart home-strategie.

De strategie van Apple ziet er voorlopig naar uit het zal producten blijven aanbieden die gericht zijn op verschillende prijssegmenten. De HomePod 2 is bijvoorbeeld nog steeds een eersteklas slimme luidspreker, maar tegelijkertijd is de HomePod mini minder duur en biedt hij dezelfde thuisfunctionaliteit als de geavanceerde slimme luidspreker. Nu Apple naar verluidt werkt aan een slimme luidspreker met een display, vergelijkbaar met de Amazon Echo Show 10, die de HomePod en Apple TV zou combineren met een camera, lijkt het erop dat de smarthome-producten van Cupertino in de toekomst alleen maar sterker zullen worden.

> © IE Online Media Services Pvt Ltd