Google 'The Last of Us' om een ​​leuk paasei te zien

0
72
Google

De HBO-bewerking van de populaire videogame The Last of Us ging op 15 januari in première en werd zowel door critici als door het publiek geprezen. Als je vandaag de titel van het spel/de serie doorzoekt, krijg je een leuk paasei dat een groeiende cordyceps simuleert die het scherm vullen.

Wanneer u Google “The Last of Us,” u wordt begroet met regelmatige zoekresultaten. Het eerste dat opduikt in de desktopversie is informatie over de show en de cast. De topresultaten op de mobiele Google-app zijn enkele winkelopties voor de game van 2013. In beide resultaten zie je echter een kleine rode cirkel met een paddenstoel in het midden. Tik er één keer op en er verschijnen enkele geanimeerde schimmels vanaf de onderkant van het scherm.

GERELATEERD8 spellen om te spelen na het voltooien van 'The Last of Us Part II'

Het is een leuke grap, maar de knop verdwijnt niet na de eerste tik. Raak het nog een keer en er groeit meer digitale schimmel uit de zijkanten van je scherm. Nog een tik en het komt uit de top. Je kunt zo vaak tikken als je wilt totdat je zoekresultaten volledig gevuld zijn met de druipende paddenstoelen uit het spel.

Ik stopte met tellen hoeveel keer meer druipende klodder op mijn scherm groeide na 20 tikken en gaf het op na nog een stuk of tien keer. Er kan dus wel of geen einde komen aan hoeveel je kunt groeien. Wat ook leuk is aan dit paasei, is dat je het kunt delen met vrienden. Direct naast de paddenstoelknop staat een deelpictogram waarmee je de zoekresultaten naar je The Last of Us-fanclub kunt sturen.

Bekijk op HBO Max

The Last of Us

Bekijk de hitshow gebaseerd op het klassieke spel.

Shop