Googla på “The Last of Us” för att se ett roligt påskägg

0
68
Google

HBO-anpassningen av det populära tv-spelet The Last of Us hade premiär den 15 januari till både kritiker och publik. Idag, om du söker efter titeln på spelet/serien, får du ett roligt påskägg som simulerar växande cordyceps som fyller skärmen.

När du Googler “The Last of Us,” du möts av vanliga sökresultat. Det första som dyker upp på skrivbordsversionen är information om showen och dess skådespelare. De bästa resultaten i Googles mobilapp är några shoppingalternativ för 2013 års spel. Men i båda resultaten ser du en liten röd cirkel med en svamp i mitten. Tryck på den en gång, och några animerade svampar dyker upp från botten av skärmen.

RELATERAT8 spel att spela efter att ha avslutat “The Last of Us Part II”

Det är en rolig liten gag, men knappen försvinner inte efter första tryckningen. Slå den igen, och mer digital svamp växer ut från sidorna av din bildskärm. Ett tryck till och det kommer ut från toppen. Du kan knacka så många gånger du vill tills dina sökresultat är helt fyllda med svamparna från spelet.

Jag slutade räkna hur många gånger mer vätska som sprutade upp på min skärm vid 20 tryck och gav upp efter ytterligare ett dussintal gånger. Så det kan eller kanske inte finns något slut på hur mycket du kan växa. En annan rolig sak med detta påskägg är att du kan dela det med vänner. Alldeles bredvid svampknappen finns en delningsikon som låter dig skicka sökresultaten till din The Last of Us-fanklubb.

Se på HBO Max

The Last of Us

Kolla in succéprogrammet baserad på det klassiska spelet.

Shoppa