'Gewoon een liefdevol persoon die intelligent is': Rahul Gandhi spreekt over zijn ideale levenspartner, huwelijksplannen

0
28

Niet vaak wordtcongresleider Rahul Gandhi, die momenteel in Jammu en Kashmirde Bharat Jodo Yatra leidt gevraagd naar zijn huwelijksplannen, maar toen hij tijdens een recent interview, was hij goed voorbereid met zijn antwoord.

Tijdens een openhartig gesprek met YouTuber Kamiya Jani van Curly Tales, zei de senior congresleider dat hij zal trouwen als het juiste meisje langskomt en dat zijn checklist alleen “een liefdevol persoon die intelligent is” bevat. “Als het juiste meisje langskomt, ga ik trouwen. Ik denk dat mijn lat erg hoog ligt als het gaat om huwelijken, aangezien mijn ouders een heel mooi huwelijk hadden, & #8221; voegde hij eraan toe.

Toen hij zijn eetgewoonten besprak, zei de congresleider dat hij geen moeilijke eter was, maar niet graag “kathal” (jackfruit) en “matar” (erwten).

Rahul zei dat hij “meestal niet-vegetarisch is”, en beschouwt Moti Mahal in Delhi als een van zijn favoriete plekken om te eten, onder andere in Swagath en Sarvana Bhawan.

Alleen abonnees VerhalenAlles bekijken

Delhi Confidential: een speciale gierstteller in Delhi L- G’s thuis…25 januari 1983, veertig jaar geleden: Gouverneur van Tamil Nadu dringt er bij Centrum op aan…

Status van entingUPSC Key- 24 januari 2023: Weet over Netaji Subhas Chandra Bose, Trans …Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen

Hij voegde eraan toe dat hij thuis een behoorlijk streng dieet volgt en dat ze ‘desi’ eten voor de lunch en meestal continentaal voor het diner. Sprekend over zijn culinaire ervaringen tijdens de Bharat Jodo Yatra, zei Rahul dat het eten in Telangana een beetje een worsteling voor hem was, aangezien hij niet erg pittig eet.

De senior wetgever zei ook dat zijn interesses waren onder meer duiken, fietsen, backpacken en vechtsporten. “Vroeger ging ik met mijn vrienden lange afstanden fietsen. Terug in Europa ben ik door Italië gefietst,” zei hij, terwijl hij eraan toevoegde dat hij ook een zwarte band was in de Japanse krijgskunst “Aikido” en bokste ook op de universiteit.

Over zijn eerste salaris gesproken, zei Rahul dat hij ongeveer 3.000 pond had verdiend voor zijn werk bij een strategisch adviesbureau in Londen toen hij 24 of 25 jaar oud was.< /p>